"Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο"

«Ηρθα σε ομάδα με μεγάλες προοπτικές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τις αλλαγές των ρόλων στην ΑΕΚ, στο αυριανό ματς με τον Ρέθυμνο, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής. Και λίγο πριν το τζάμπολ του ματς, μιλώντας στο aekbc.gr, ζήτησε από τους παίκτες του προσήλωση και συγκέντρωση στο γήπεδο και έδωσε σύνθημα ανασύνταξης μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τις τελευταίες εξελίξεις. «Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Είναι απαιτητή ανάγκη να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Το Ρέθυμνο έχει κάνει κάποιες αλλαγές και έχει ανέβει αγωνιστικά. Είναι αθλητική ομάδα. Παίζει πολύ το «ένας εναντίον ενός». Πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα με βάση την άμυνά μας. Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, κι αυτή την ενέργεια να τη διοχετεύσουμε σωστά στην επίθεση.
Καταλαβαίνουμε, ότι υπάρχει μεγάλη στενοχώρια για τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη και με τον τρόπο που έγινε, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώριες. Επαναλαμβάνω. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο και να προχωρήσουμε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X