Ντροπή

Ντροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι εκείνες οι στιγμές που λες, βγάλε τη φανέλα και βγες μόνος σου από το γήπεδο. Εκείνα τα λεπτά που σε πνίγει η αγανάκτηση και αναρωτιέσαι, εάν υπάρχει λίγη τσίπα. Ντροπή και μόνο ντροπή, για αυτόν τον Καζαντζόγλου. Ο ανεκδιήγητος πήγε να δώσει κάτι μπασκετικές υπεραναλύσεις τρομάρα του και χάλασε το απόλυτο του στοιχηματικού πρωταθλήματος του enwsi.gr. Ο τσαγανάτος Κρητικός με απόδοση πάνω από 2, τα υπόλοιπα παιδιά με σταθερές αξίες και ο απίθανος μόνος του. Ντροπή και μόνο ντροπή. Εμείς να αγωνιζόμασταν θα είχαμε ψυχή. Ας δούμε αν θα αλλάξει τίποτα την Παρασκευή, με την Interwetten να δίνει πράγματα και θαύματα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (1,91)
Η Σάλκε είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και δεν πείθει με τις εμφανίσεις ούτε εντός ούτε εκτός έδρας. Όχι ότι η Χοφενχάιμ …πετάει, αλλά δείχνει να έχει μεγαλύτερο δέλεαρ για τη νίκη, ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΓΕΡΝ 1 (-3,5) 1,80
Οι μάχες στην Ευρωλίγκα κορυφώνονται και στο Βελιγράδι θα πέσουν κορμιά. Καλή ομάδα η Μπάγερν, αλλά πιστεύω πως ο Αστέρας θα τη νικήσει σε άσο που καλοπληρώνει.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 (1.80)

Στηρίζουμε την έδρα της Σάλκε που πάντα βρίσκει τον δρόμο, ακόμη και στα δύσκολα. Και η Σάλκε φέτος έχει δείξει ότι μπορεί και στα… δύσκολα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΝΙΣ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΟΒΕΡ 2,5 (2,10)
Με δυο ομάδες που έχουν εύκολο το γκολ, νομίζω πως το οβεράκι πληρώνει πολύ καλά και θα το εμπιστευτούμε.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΦΙΤΕΣΕ – ΤΒΕΝΤΕ No goal (2,20)
Να σκοράρει μόνο μία ομάδα. Βλέπω πως αυτή θα είναι η Φίτεσε που είναι ποιοτικότερη σε όλες τις γραμμές. Η Τβέντε απογοητεύει φέτος και έχει μείνει στις τελευταίες θέσεις. Η Φίτεσε μπορεί να πάει το ματς στο 1-0, 2-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 47,35
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 45,39
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 37,07
4. ΤΣΙΛΗΣ 32,65
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 20,22
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X