Η κουβέντα για τη διαδοχή

Αποφασίζει με ηρεμία ο Μάκης για το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επισήμως, η ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει θέμα διαδοχής, γιατί πολύ απλά η ομάδα έχει προπονητή. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως ήδη έχουν προταθεί, συζητηθεί και αξιολογηθεί ως ένα βαθμό, κάποια ονόματα για την επόμενη μέρα. Αυτό που πρέπει να αντιλαμβάνονται άπαντες είναι πως ο Αγγελόπουλος δεν πρόκειται να πάει σε βεβιασμένη επιλογή. Θέλει έναν προπονητή με παρόν και μέλλον και βέβαια θα μετρήσει πολύ τη γνώμη του Ντράγκαν Σάκοτα, εάν αναλάβει τον ρόλο του γενικού διευθυντή της ομάδας.
Η προφανής λύση λέγεται Σωτήρης Μανωλόπουλος. Προπονητής που έχει εμπειρίες από μεγάλες ομάδες, έχει δουλέψει και ως πρώτος προπονητής σε αρκετούς συλλόγους, έχει γνώση της ομάδας και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Αγγελόπουλου και Σάκοτα. Ο Μανωλόπουλος θα πάει την ομάδα στα δύο άμεσα ματς (με Ρέθυμνο και Κολοσσό), αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να μείνει ακόμα και ως το τέλος της σεζόν. Ειδικά αν κριθεί πως οι συνθήκες δεν δίνουν κάποια ευκαιρία προοπτικής.
Το όνομα του Χάρη Μαρκόπουλου υπάρχει στις «κιτρινόμαυρες» σκέψεις. Όπως και του Ηλία Ζούρου, αν και συνοδεύεται με αρκετό προβληματισμό. Επιθυμητή περίπτωση, αλλά με ερωτηματικά ελέω Εθνικής, θα μπορούσε να είναι ο Φώτης Κατσικάρης. Θέμα Γιαννάκη δεν φαίνεται να τίθεται στο τραπέζι. Από το εξωτερικό, ήδη έχει προταθεί η περίπτωση του Σλοβένου Γιούρι Ζντοβτς, ενώ λέγεται πως έχει τεθεί και η λύση του Γιόνας Καζλάουσκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X