Ο Μανωλιός ο μπήχτης

Ο Μανωλιός ο μπήχτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τους φίλους των καλτ ταινιών του ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου, υπάρχουν ταινίες σταθμός. Ο Γκουσγκούνης, ο Μπόκολης, εμείς οι βλάχοι όπως λάχει και άλλες πολλές διασημότητες. Και βέβαια, ο Μανωλιός ο μπήχτης. Το καμάρι της Κρήτης. Το δικό μας παιδί. Ο νταβραντισμένος, ανθοστόλιστος, μυριοτραγουδισμένος, ο ήρωας της Αγιά Γαλήνης, ο Μανώλης Βογιατζάκης. Το παλικάρι που χθες κράτησε όρθιο ένα σάιτ και προσέφερε καλά λεφτά με το κυπελλικό ντέρμπι της Ιταλίας. Κατά τα λοιπά, βύθιση. Χωρίς αρχή και τέλος. Για να τους δούμε την Πέμπτη με τις εμπνεύσεις του, μέσα από το στοιχηματικό κουπόνι της Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΓΡΑΝΑΔΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΡΑΝΑΔΑ (2,30)
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν εκτός έδρας γκολ και θέλουν τη νίκη ακόμα και με 1-0 για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Κόπα Ντελ Ρέϊ. Η ψυχολογία τους είναι σε πολύ καλό επίπεδο μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Λεβάντε και πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΧΙΜΚΙ – ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ OVER 159,5  1,70
Στην Ευρωλίγκα θα πάω απόψε. Το ματς στη Ρωσία είναι αδιάφορο, αλλά το ματς θα είναι ελεύθερο και πιστεύω πως θα καλυφθεί το χάντικαπ πόντων.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ over 2,5 (1.85)
Ελεύθερο παιχνίδι στο AEL FC Arena, με καλή ενδεκάδα η ΑΕΚ και έτοιμη να ανοίξει νωρίς το σκορ. Πάμε στα πολλά γκολ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΕΒΙΑΝ – ΝΑΝΣΙ Under 2,5 (1,60)
Έχει Ευρωλίγκα απόψε, αλλά θα γίνουν αρκετά… Νίζνι – Γαλατά και δεν αξίζει. Πάω σε αξιόπιστο underάκι στη Γαλλία. Καλές άμυνες, φαβορί η Νανσί αλλά πιο πολύ το 0-0, 0-1.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΓΟΥΛΒΣ – ΛΙΝΤΣ Χ2 (1,65)

Ημουν ανάμεσα στο ασφαλές Χ2 και στο ρίσκο του ξερού 2. Όμως επειδή χθες πήγαμε στον κουβά στο 86′, σήμερα πάμε σε πιο ασφαλή επιλογή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 45,75
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 43,09
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 35,22
4. ΤΣΙΛΗΣ 31
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 21,22
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X