Το πισωγύρισμα του Αλκαζάρ (VIDEO)

Το πισωγύρισμα του Αλκαζάρ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επισκέφτηκε χθες τη Λάρισα. Μπορεί να παίξει στο νέο γήπεδο της θεσσαλικής ομάδας, καθώς το Αλκαζάρ έχει εγκαταλειφθεί. Ωστόσο, εκείνο που δεν αλλάζει είναι η ανάγκη προσοχής που απαιτείται πάντα σε επισκέψεις στη Λάρισα. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα έγιναν μια μέρα σαν σήμερα πριν από 23  χρόνια, όταν η ΑΕΚ έκανε ένα τεράστιο πισωγύρισμα στη Λάρισα και ηττήθηκε με 1-0.
Εκείνη την εποχή, η ΑΕΚ έπαιζε αστρική μπάλα και διεκδικούσε την πρωτιά με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, η Λάρισα βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας και είχε μπει σε βαθιά κρίση. Ακόμα και έτσι όμως, οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύθηκαν τη νωθρότητα των «κιτρινόμαυρων» και κυριάρχησαν. Προηγήθηκαν με τον Παπαδόπουλο, είχαν δοκάρι και ευκαιρίες να πετύχουν και άλλο γκολ.
Όταν ξύπνησε η ΑΕΚ, ήταν αργά.

Εκείνη η ομάδα με το απίστευτο επιθετικό ταλέντο, έκανε φάσεις, δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι σε βάρος του Κωστή, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ενωση έχασε με σοβαρό τραυματισμό από βίαιο μαρκάρισμα του Γκουζιώτη, τον νεοαποκτηθέντα τότε, Χρήστο Μαλαδένη. Ο χαρισματικός μέσος έμεινε εκτός γηπέδων για καιρό και άργησε να δείξει το ταλέντο του με τα «κιτρινόμαυρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X