Κριτική ναι, απαξίωση όχι

Κριτική ναι, απαξίωση όχι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρατούσε καιρό μέσα του ορισμένα πράγματα ο Ντράγκαν Σάκοτα και στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Νεπτούνας ήταν η ώρα να τα πει.

Αναφέρθηκε σε λίγους οπαδούς που τον έχουν βάλει στο στόχο και βρίζουν διαρκώς τον ίδιο και τον Ντούσαν. Τους χαρακτήρισε «στημένους» χωρίς να διευκρινίσει. Ο προπονητής της ΑΕΚ νιώθει αδικημένος. Πρόσφατα είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενοχλεί η κριτική, αλλά ανέφερε πως δεν έχει… ξεχάσει και το μπάσκετ.

Τόνισε πως η ΑΕΚ με εξαίρεση τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης έπαιξε καλά μακριά από το ΟΑΚΑ στο Eurocup, ενώ εντός έδρας παρουσιάστηκε αγχωμένη, γεγονός για το οποίο έπαιξε ρόλο η συμπεριφορά μερίδας του κόσμου και οι αποδοκιμασίες. Στη διευκρινιστική του δήλωση αργά το βράδυ της Τετάρτης ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα με τους φιλάθλους, πως ο ίδιος νιώθει ΑΕΚτζής και ότι όσοι αποδοκιμάζουν κάνουν κακό μόνο στην ομάδα.

Η συζήτηση που προανήγγειλε με τη διοίκηση θα γίνει πολύ σύντομα και ο Μάκης Αγγελόπουλος θα κρίνει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία. Ο Σάκοτα δεν δέχεται την απαξίωση και την έλλειψη σεβασμού που δείχνουν ορισμένοι στην εξέδρα προς το πρόσωπό του. Αποδέκτης ανάλογων άδικων συμπεριφορών είναι και ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος αναμφίβολα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και επηρεάζεται αρνητικά εντός αγωνιστικού χώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X