"Όταν μια ομάδα δίνει μάχη, όλοι είμαστε με την ομάδα"

"Όταν μια ομάδα δίνει μάχη, όλοι είμαστε με την ομάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα προχώρησε σε νέα δήλωση αργά το βράδυ της Τετάρτης, θεωρώντας πως ορισμένα απ’ όσα είπε για τον κόσμο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Νεπτούνας παρερμηνεύτηκαν.

«Όταν πριν από καιρό μπήκα στο ΟΑΚΑ και είδα 80 χιλιάδες οπαδούς στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ένιωσα διπλά υπερήφανος, που έγινα ΑΕΚτζής. Ένιωσα ανατριχίλα. Είμαι λοιπόν, ΑΕΚτζής και θα είμαι και στο μέλλον. Αυτό δεν αλλάζει. Όταν μια ομάδα δίνει μάχη όμως, όλοι είμαστε με την ομάδα. Δεν γίνεται να «πολεμάς» και κάποιοι να μην είναι μαζί σου. Στην ομάδα κάνουν ζημιά. Αυτοί είναι μια μικρή μερίδα όμως. Δεν μίλησα για το σύνολο των οπαδών στη συνέντευξη Τύπου. Είναι άδικο να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με την ευκαιρία αυτής της «δήλωσης» θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την “Original 21”, τα μέλη της οποίας τραγουδούσαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ενισχύοντας την ομάδα, αλλά και τους μεμονωμένους οπαδούς, που χειροκρότησαν στο τέλος. Η βοήθειά τους για ακόμα ένα ματς ήταν σημαντική».

Διαβάστε ΕΔΩ όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X