"400.000 ευρώ η τιμή του Πογιέτ στην ΑΕΚ"

"400.000 ευρώ η τιμή του Πογιέτ στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ίδιος ο Γκας Πογιέτ στη Νέα Σμύρνη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόταση στα χέρια του από την Σουόνσι παρά τα όσα γράφονται τελευταία στην Βρετανία. Η ΑΕΚ στο ίδιο μοτίβο το ξεκαθάρισε, ότι ο Ουρουγουανός δεν πρόκειται να φύγει από την Ενωση μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Πογιέτ όμως παραμένει στο επίκεντρο αρκετών δημοσιευμάτων. Και σήμερα το “tribalfootball” επαναφέρει το θέμα Σουόνσι-Πογιέτ και το… προχωρά με τιμή του Πογιέτ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει τίτλο “Η ΑΕΚ ενημερώνει την Σουόνσι για την τιμή του Πογιέτ” αναφέρεται χαρακτηριστικά “Στην ΑΕΚ έχουν θέσει την τιμή για τον Γκας Πογιέτ. Ο πρώην τεχνικός της Σάντερλαντ και της Μπράιτον είναι στόχος της Σουόνσι μετά την αποχώρηση του Μονκ. Ο Πογιέτ δεν… ανοίγεται για το ενδιαφέρον της Σουόνσι, ενώ από την ΑΕΚ τονίζουν ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν τέτοια σενάρια. Η Σουόνσι πάντως μπορεί να αγοράσει τον Πογιέτ που έχει συμβόλαιο, με 400.000 ευρώ”.

poyet

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X