«Φλερτάρει» με Ουάρντα ο Ολυμπιακός

«Φλερτάρει» με Ουάρντα ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες – αποκάλυψη της σεζόν. Ο Αμρ Ουάρντα έχει ξεχωρίσει φέτος στον Παναιτωλικό και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος παρακολουθεί στενά τις εμφανίσεις του!

Μάλιστα ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός που φέτος έχει αγωνιστεί στα 12 από τα 14 παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου έχοντας καλή απόδοση σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ματς (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) έδειξε μέρος των ικανοτήτων του στο ματς της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Στάδιο Καραϊσκάκης» και μάλιστα στον αναγνωριστικό περίπατο των παικτών πριν την σέντρα του ματς, είχε συνομιλία τόσο με τον τεχνικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων» Γρηγόρη Γεωργάτο, όσο και με τον Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με πηγές του SDNA, ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ξεχωρίσει τον 22χρονο Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό (μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στις δύο πτέρυγες), ο οποίος είναι ενήμερος για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον και γνωρίζει πως με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει αρκετό θόρυβο στην ελληνική αγορά.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Ουάρντα έχει υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα του Παναιτωλικού, από τον οποίο ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι την περσινή του αποκάλυψη, τον Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στην κυπριακή Ανόρθωση, ενώ το τσεκάρισμα του συγκεκριμένου παίκτη από τους «ερυθρόλευκους» έχει ορίζοντα την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και όχι αυτή του Ιανουαρίου, όπου πρώτιστη πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να μειώσει τον αριθμό των παικτών που έχει στο ρόστερ του.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X