Δραστηριότητες με συνεργαζόμενες Ακαδημίες στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Δραστηριότητες με συνεργαζόμενες Ακαδημίες στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Κρήτη βρέθηκαν πρόσφατα άνθρωποι από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και είχαν δραστηριότητες με τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Δικτύου σε όλο το νησί.

Η Διεύθυνση του Δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ είχε την περασμένη εβδομάδα ένα έντονο τετραήμερο δραστηριοτήτων στις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου στην Κρήτη. Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά οι δραστηριότητες κάθε ημέρας.

Πέμπτη 10.12.2015
Προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας με προπονητική καθοδήγηση σε πρακτικό επίπεδο από τα στελέχη της Διεύθυνσης (κ. Ζελενίτσα και κ. Σίσκο) καθώς και συνάντηση με τους προπονητές για την ποιοτικότερη εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος στη διάρκεια της χρονιάς.

TA-STELECHI-TIS-DIETHYNSIS-SE-OMILIA-STA-PAIDIA-STO-IRAKLEIO-NORMALΠαρασκευή 11.12.2015
Παρουσία του κ. Ζελενίτσα στη συνεργαζόμενη ομάδα Αθλόπολις Ηρακλείου για παρακολούθηση προπονήσεων και καθοδήγηση των προπονητών και των παιδιών σε πρακτικό επίπεδο. Παρουσία του κ. Σίσκου στη συνεργαζόμενη ομάδα Ατσιπόπουλο – Πρινέ στο Ρέθυμνο για παρακολούθηση προπονήσεων και καθοδήγηση των προπονητών και των παιδιών σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων ακολούθησε συνάντηση για ενημέρωση των προπονητών σχετικά με τις προπονήσεις που διεξήχθησαν και κατευθύνσεις για την καλύτερη εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος.

Σάββατο 11.12.2015
Παρακολούθηση αγώνων της ακαδημίας του Ατσιποπούλου στο Ρέθυμνο από τα στελέχη της Διεύθυνσης, παρακολούθηση αγώνων ανάμεσα στις συνεργαζόμενες ακαδημίες ΑτσιποπούλουAGONAS-METAXY-TOU-ATSIPOPOULOU-KAI-TIS-IERAPETRAS-NORMAL και Αναγέννησης Ιεράπετρας, και ενημέρωση των προπονητών των ακαδημιών μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του προγράμματος του Δικτύου από τα στελέχη της Διεύθυνσης και με τη διάλεξη του ορθοπαιδικού κ. Γαιτάνη σχετικά με θέματα τραυματισμών στο παιδικό ποδόσφαιρο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των επίσημων φορέων της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Ρεθύμνου κ. Γεωργαλής Γιώργος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ρεθύμνου κ. Λελεδάκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου κ. Παπαλεξάκης Αλέξανδρος.

Κυριακή 13.12.2015
Η περιοδεία της Διεύθυνσης ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση αγώνων των τμημάτων της συνεργαζόμενης ομάδας Αθλόπολις Ηρακλείου στο Ηράκλειο. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησε συνάντηση με τους προπονητές και τα στελέχη της ακαδημίας για οργανωτικά και εκπαιδευτικά θέματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X