2 (+1) παλικάρια από τη Λιβαδειά

2 (+1) παλικάρια από τη Λιβαδειά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μέρα ήταν περίεργη. Αλλοι την είδαν καλά, άλλοι με το γνωστό ανάποδο τρόπο τους. Τα αγόρια που εμπιστεύθηκαν το ταμπούρι του Κομπότη, πληρώθηκαν καλά. Από το ημίχρονο ο Καπετανάκος, στο φινάλε με χορταστικό διπλό ο Βογιατζάκης. Και για συμπλήρωμα, κάπου εκεί στους καταρράκτες στην ταβέρνα του Κομπότη, νάσου και ο Γερμανός Τσίλης. Με κάτι ακαταλαβίστικες εκφράσεις, κάτι Αρμίνια, κάτι Χοφενχάϊμ και άλλα παραδοσιακά εδέσματα, ο γέρος το έδωσε το τριαράκι. Και έμειναν ο Καπίρης να περιμένει τα κόρνερ του Ρανιέρι και ο Καζαντζόγλου να κάνει γκάφα ο Ολσεν για να πληρωθεί με γκολ στο σβηστό 0-0 της Λιβαδειάς. Ας δούμε τι μπορεί να αλλάξει στο μενού της Τρίτης, με χορταστικές αποδόσεις από την Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ 1 (1,70)
Η Βέρντερ τα πάει χάλια στη Μπουντεσλίγκα και προσπαθεί να σώσει την …παρτίδα. Άρα δύσκολα θα ρίξει βάρος στον αγώνα κυπέλλου, με τη Γκλάντμπαχ να θέλει νίκη – εξιλέωση μετά τη “βαριά” ήττα από τη Λεβερκούζεν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΟΥΝΙΑΟ ΝΤΕ ΜΑΔΕΙΡΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 (-1 χάντικαπ) 1,95
Με τα κύπελλα δεν θέλω να ασχολούμαι, τα σπουδαία στο μπάσκετ είναι από αύριο, οπότε πάω στην Πορτογαλία. Η Μπενφίκα παίζει με κάποια Ουνιάο Ντε Μαδέιρα και θα πάρω τη νίκη της με χάντικαπ που καλοπληρώνει.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΡΗΣ-ΜΠΑΝΒΙΤ over 73,5 Μπάνβιτ (1.85)
Η Μπάνβιτ πάει σε υψηλά σκορ και έχει Αμερικάνους που σκοράρουν πολύ. Πάνε για την πρωτιά οι Τούρκοι και ο Αρης με δύο απουσίες και δίχως πίεση, δεν παίξει πιεστικά.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΟΥΝΙΑΟ ΜΑΔΕΙΡΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 από ημίχρονο (1,80)
Δε νομίζω πως θα έχει προβλήματα η Μπενφίκα στη συγκεκριμένη έδρα. Μεγάλη διαφορά ποιότητας και ένα γκολ από νωρίς για να πάρει προβάδισμα και να ελέγξει την κατάσταση είναι πολύ λογικό.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΚΠΡ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ Χ (3,10)

Μας πλήρωσε εξαιρετικά το χθεσινό Χ στην Γερμανία και θα επιμένουμε στα Χ αυτή την φορά στην Αγγλία. Προελαύνει η Μπραίτον, αλλά στην έδρα της η ΚΠΡ δεν χάνει και η ισοπαλία πληρώνει πάλι μια χαρά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 47,75
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 42,44
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 37,22
4. ΤΣΙΛΗΣ 28,9
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 23,22
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X