Αγωνία για δύο

Αγωνία για δύο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της «Βασίλισσας» για τον αυριανό «τελικό» με τη Νεπτούνας. Τα προβλήματα δεν έχουν επιτρέψει στον Ντράγκαν Σάκοτα ούτε σε αυτό το παιχνίδι να δουλέψει με την ομάδα απερίσπαστος. Αυτή τη φορά, τα προβλήματα δεν περιορίζονται μόνο στις απουσίες των Κούπερ και Αρμστεντ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και για την αγωνία για τη συμμετοχή των Χέρστον και Μαυροειδή.
Οι δύο άσοι της «Βασίλισσας» δεν έπαιξαν στο οικογενειακό διπλό πριν από λίγες ημέρες και σήμερα θα κριθεί εν πολλοίς η παρουσία τους. Για τον Μαλίκ υπάρχει ελπίδα πως θα καταφέρει να συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση και να δηλώσει παρών για το ματς με τη Νεπτούνας. Για τον Μαυροειδή είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά υπάρχει ελπίδα πως και το θηρίο της «Βασίλισσας» θα τα καταφέρει και θα παίξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X