Τα μοντέλα της ΑΕΚ!

Τα μοντέλα της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τις παίκτριες της ΑΕΚ, Σοφία Κοσμά, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Λαμπρινίδου, Φαίη Κουνάδη, Άννα Σπανού, Ιωάννα Κατσαντώνη, Σίλβια Ιβάνοβα να ποζάρουν με χάρη και θα διαπιστώσετε πως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις επαγγελματίες του μόντελινγκ!

Μετά τις υπέροχες φωτογραφήσεις για την everyday, casual συλλογή του σχεδιαστή JP John Pan,  δεν απομένει να δούμε τις αθλήτριες της ΑΕΚ και στην… πασαρέλα!

Η πρώτη γνωριμία με τον σχεδιαστή έγινε στα τέλη Οκτωβρίου όταν εμφανίστηκαν στη λαμπερή εκδήλωση του Fashion Room Service, όπου στο δωμάτιο 203 γνωστού αθηναϊκού ξενοδοχείου, δοκίμασαν τα ρούχα του νέου σχεδιαστή και φωτογραφήθηκαν στο πλαίσιο της επικείμενης συνεργασίας τους, με τον άνθρωπο που ανέλαβε να ομορφύνει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση της γυναικείας ομάδας της Ένωσης.

Με την αγάπη του για τη μόδα, την αστείρευτη έμπνευση αλλά και τις παραστάσεις που έχει όλα αυτά τα χρόνια από την ζωή του σε μητροπόλεις της διεθνούς σκηνής της μόδας, «ντύνει» πλέον τις αθλήτριες του Μανόλη Ρουμελιώτη, που σε κάθε τους αποστολή εκτός έδρας θυμίζουν πραγματικά… φιγουρίνια!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο volleyplanet.gr.

5555

333

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X