"H ΕΠΟ δεν αφήνει το ποδόσφαιρο να αναπνεύσει"

"H ΕΠΟ δεν αφήνει το ποδόσφαιρο να αναπνεύσει"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην προσπάθεια που γίνεται για… ανατροπή της ΕΠΟ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος στον ΣΠΟΡ fm. Τι είπε για τη συνεργασία Σαββίδη-Μελισσανίδη…

Για τη διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό: «Δεν έχω δει τον αγώνα. Ούτε φάσεις, επειδή ήμουν εκτός Θεσσαλονίκης και επέστρεψα αργά το βράδυ. Έχω δεχθεί κάποια τηλεφωνήματα σε συνεργασία με τους κατάλληλους ανθρώπους. Είναι καλός διαιτητής, κατά την άποψή μου, πάρα πολύ καλός διαιτητής. Θα έπρεπε να βρίσκεται στους πίνακες της Λίγκας εδώ και δύο χρόνια. Το πρόβλημα της ελληνικής διαιτησίας είναι η παθογένεια και εκεί πρέπει να σταθούμε. Δεν έχει σημασία η μία στιγμή ενός διαιτητή, αλλά είναι συνολικό το πρόβλημα. Αντικατοπτρίζεται στην ΕΠΟ και όλο αυτό το σύστημα που δεν αφήνει το ποδόσφαιρο να αναπνεύσει».

Για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, απέναντι στον Γιώργο Γκιρτζίκη: «Δεν έχει να κάνει με τα θέλω τα δικά μου. Πρόκειται για συλλογική δουλειά υπό το φως των προβολέων και του ήλιου και θα αποφασιστεί ποιος θα προταθεί για την προεδρία. Έτσι είναι, αλλά δεν θα επιλέξει κανείς ποιος θα είναι επικεφαλής. Αυτός θα βγει από εκείνους που είναι απέναντι στο σύστημα»

Για το αν έχει συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Με τον Ιβάν Σαββίδη έχω συναντηθεί πολλές φορές και δεν το έχω κρύψει, αφού ο ΠΑΟΚ είναι μέλος της Ένωσής μας. Με τον κ. Μελισσανίδη δεν έχω συναντηθεί. Οι ΠΑΕ πλέον ψηφίζουν στη Λίγκα κατά συνέπεια εδώ είναι το έννομο συμφέρον της κάθε ΠΑΕ, όχι μόνο του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, να έχουν λόγο και γνώση στα δρώμενα της Ομοσπονδίας».

Για τα κακώς κείμενα της ΕΠΟ: «Η ΕΠΟ αυτή τη στιγμή, συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλει εκ βάθρων αναδιάρθρωση. Έχω αντιταχθεί πολλά χρόνια στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με επιχειρήματα, και κανείς δεν μου δίνει απαντήσεις. Αυτό από μόνο του δείχνει πως υπάρχει διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο. Επικρατεί αδιαφάνεια, ανομία, βλέπουμε κατάπτωση της Εθνικής ομάδας, οικονομική τελμάτωση της Ομοσπονδίας και άλλα πολλά».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα: Είμαι αισιόδοξος ότι θα αλλάξει η κατάσταση. Δεν θέλω να αποκαλύψω πόσες Ενώσεις μας στηρίζουν. Είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο για λόγους τάξης να λες τέτοια πράγματα στον αέρα ενός ραδιοφώνου. Σε αυτή την προσπάθεια είμαι συντονιστής και γίνονται συγκεκριμένες ενέργειες. Υπάρχουν διαφωνίες – συμφωνίες, όμως όλοι συμφωνούμε στο μίνιμουμ που είναι ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Θα γίνουν και άλλες συναντήσεις και με άλλες Ενώσεις για το ποιος θα είναι και δεν θα είναι. Όλα θα κρίνονται εκείνη τη στιγμή».

Για την καχυποψία που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτή την προσπάθεια:«Έχετε δίκιο, εσείς και ο οποιοσδήποτε φίλαθλος, να έχει καχυποψία σε αυτό. Όλα δοκιμάζονται στην πράξη. Να σας πω ότι έχω πάρει τις εγγυήσεις του τάδε Σαββίδη, του τάδε Μελισσανίδη και Αλαφούζου; Αν θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Όλα δοκιμάζονται στην πράξη και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε στο τεκμήριο της αθωότητας, όταν υπάρχουν οφθαλμοφανή λάθη».

Για τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή: «Έχω συναντηθεί με τον κ. Κοντονή πριν από λίγο καιρό. Είχε ζητήσει να με δει. Ο Υπουργός προβληματίζεται και το έχει δηλώσει ανοιχτά αυτό. Η συνάντησή μας δεν αφορούσε τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά μιλήσαμε γενικότερα για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ο κ. Κοντονής έχει εκφράσει δημοσίως της ανησυχίες του».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X