Η δική μας 11άδα!

Η δική μας 11άδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

endekada-ενδεκαδαΚατά κανόνα η συγκρότηση, από τον προπονητή, μιας 11άδας γίνεται αντικείμενο πολλών σχολίων. Κι επειδή μέσα στις φλέβες κάθε φιλάθλου-οπαδού κυλάει και το «Είμαι κι εγώ προπονητής», κατά το «Ήμουν κι εγώ στο κότερο», όταν ο Νικόλας Πατέρας είχε το σαλόνι του αραγμένου πλοιαρίου του, για συναντήσεις ακόμη και μεταγραφικού αντικειμένου (…με τους «Ενωσίτες» να μη ξεχνάνε τα ραντεβού με τους Ζηκοκατσουράνηδες), ήταν …φυσικό να διαφωνήσουμε κι εμείς με ορισμένα, αν όχι πολλά, από τα Σαββατιάτικα στη Νέα Σμύρνη.

Αλλά η δική μας διαφωνία δεν έχει να κάνει μόνο με τα προπονητικά, έχει και με όσα έμμεσα ή άμεσα συσχετίζονται με αυτό το «1-1», που το αναμέναμε! Βεβαιότατα το α-να-μέ-να-με! Γιατί βλέπουμε, ακούμε, ξέρουμε, ζούμε, πως η ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τον Πανιώνιο «των Βασίλη Γκαγκάτση-Χρήστου Δάρρα», τον Πανιώνιο «του Πειραιά», τον Πανιώνιο ακόμη και πανίσχυρο, σε σύγκριση με την ΑΕΚ, στα ΜΜΕ όλων των ειδών!

 

***********************************************************************************************************************

 

Για σήμερα, λοιπόν, η επικοινωνία μας θα έχει να κάνει …με «την δική μας 11άδα»! Όπως την συγκροτήσαμε με βάση τα όσα έγιναν στο …πανο-κρατούμενο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, το γήπεδο που όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στην προπαγανδιστική εκστρατεία όλης της εβδομάδας, για «σόλντ άουτ», αλλά ήταν αραιοκατοικημένο, όσο και χθες απόγευμα το Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακός – (ελλιπέστατος ο Μαντζουράκειος και χωρίς Κυριακίδη, με …δέκα από το 44΄, ενώ διατηρούταν το 0-0) Παναιτωλικός 1-0. Το «πανο-κρατούμενο», από τα πολλά και πανάκριβα, ομοιόμορφης κατασκευής, πανό (σαν κατά τις ημέρες του φρικτού αντιΑΕΚτσίδικου διδύμου Τσακίρη- Τσολακάκη)!

Όλα με κύριο θέμα τους την Προσφυγιά, τη Μικρά Ασία, την Πόλη κ.α. pano-πανοΕνα δε να γράφει «Βαριά η κληρονομιά, η δική σου;»! Κατά το συγκεκριμένο αχαρακτήριστο πανό η ΑΕΚ δεν έχει κληρονομιά και δη Αγια-Σοφιανή, αλλά έχει ο Πανιώνιος «του Πειραιά»! Δεν έχει η Βυζαντινογέννητη Βασσιλίδα, αλλά έχει το «παράρτημα», το προσφυγο- διδυμάδελφο της Ριζούπολης, η οποία προκειμένου να εξασφαλίσει ζευγάρωμα με την Κούγεια Λάρισα, για άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, ακόμη κι εκδούλευση πούλησε στον ΟΣΦΠ, με τη μεταφορά σε άλλο γήπεδο (Περιστερίου) του «εντός έδρας» παιχνιδιού, για το κύπελλο, την ερχόμενη Τετάρτη! Γιατί, βλέπετε, ως την Ριζούπουλη φτάνει το Νεοφιλαδελφειώτικο «άρωμα ΑΕΚ» κι αυτό φέρνει αλλεργία στους «ερυθρόλευκους».

**********************************************************************************************************************
ΝΟΥΜΕΡΟ 1: Αλλά καιρός να ξεκινήσουμε στην «ανακοίνωση» της «δικής μας 11άδας», με αφορμή τα όσα προκάτ έγιναν, περί την ΑΕΚ, και στην 14η αγωνιστική του πιο ανυπόληπτου πρωταθλήματος, από τα όσα διεξάγονται σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη. Πρωταθλήματο, το οποίο μπορεί να μη έχει (στα φανερά) Σείχη, όπως εκείνο στην Μαυριτανία (Δυτική Αφρική), που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, για να επιβάλει την διακοπή-τερματισμό του τελικού σούπερ καπ, στο 63ο λεπτό, επειδή τίποτε δεν του άρεσε. Και ζήτησε το αποτέλεσμα να βγει από την εκτέλεση πέναλτις! Η απαίτηση του Μοχάμεντ Ούλντ Αμπντούλ Αζίζ ικανοποιήθηκε απόλυτα, γιατί δεν γινόταν και διαφορετικά, επρόκειτο και τον ανώτατο άρχοντα της χώρας…

Στο Σαββατιάτικο ματς, στη αντι«Ενωσίτικη» Νέα Σμύρνη, υπήρξε «Σείχης», daras-boumal-δαρας-μπουμαλο οποίος αντί για σαρίκι φορούσε κατακκόκινο σκουφάκι και το μπουφάν του με πάρα πολύ προσεγμένο τρόπο ήταν με ανεβασμένο τον γιακά, ώστε να μη γίνεται αντιληπτός, βασικά από τους αμύητους τηλεθεατές της μετάδοσης. Ο «κοκκινοσκουφίτσας», όταν «μπούκαρε» δίκην Μαυριτανού Σείχη ήταν στο 67ο λεπτό του Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1. Ο «δικός μας» απαίτησε από τον Αιτωλοακαρνάνα «υποτακτικό» να δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Θέσαρ Αρθο.

Ο Δημήτρης Στυλιαράς, που δεν σκέφτηκε, ότι τον κατέγραφε το ηλεκτρονικό μάτι της τηλεμετάδοσης, έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του, «Θα τον αποβάλω». Και ο «Σείχης», για «να δικαιολογήσει» το «ντου», που το έχει κληρονομήσει από προηγούμενη ομάδα του και το επαναλαμβάνει σχεδόν σε κάθε αγώνα του Πανιωνίου, ήσυχος, για τον αποδεκατισμό της ΑΕΚ, ασχολήθηκε με τον Τάσο Καραμάνο, που είχε δεχτεί το μαρκάρισμα του Αρθο…
**********************************************************************************************************************
ΝΟΥΜΕΡΟ 2: Ειπώθηκαν και γράφτηκαν με αναλυτικό τρόπο τα λάθη του Στυλιαρά, με τα οποία αφαιρέθηκε, από την ΑΕΚ, το δικαίωμα να νικήσει «τον γιόκα του Ολυμπιακού», κατά την αντιγραφή «της κορούλας του Ολυμπιακού», που ήταν η Προοδευτική, σε περασμένες δεκαετίες, σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει στο αρχείο της «Αθλητικής Ηχούς»… Εδώ δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το πέναλτι, που, έβγαλε μάτια, στο 12΄, και δεν δόθηκε σε βάρος του Κόρμπου, επί του Γιόχανσον. Ούτε για το γκολ του Αραβίδη, στο 92΄.

Εδώ θα διαβάσετε, πως η απόδειξη (!), ότι ο Στυλιαράς δεν θα άφηνε την ΑΕΚ να κέρδιζε, φάνηκε από το πρώτο 20λεπτο! styliaras-στυλιαραςΤότε, που ο διαιτητής με ανύπαρκτα «φάουλ» (ένα από τα οποία προκάλεσε την δικαιολογημένη οργή του θαυμάσιου, σε αγωνιστική προσπάθεια, Τζεμπούρ, που χρεώθηκε πανεύκολα με κάρτα) κατέβαζε κι εγκαθιστούσε τον Πανιώνιο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ. Ο γηπεδούχος διαθέτει πολύ καλούς εκτελεστές φάουλ π.χ. με τον Οικονόμου, που σημείωσε το γκολ στην Τούμπα. Επίσης με γνώση, ότι ο Μπαρόχα σαν να έχει γάντια…γρασαρισμένα και η μπάλα όλο του γλιστράει (έτσι και το δοκάρι, στο 59΄, από σέντρα-σουτ του Μασούρα), αλλά και με εξόδους, που οι Μεσολογγίτες τον έχουν κάνει επίτιμο δημότη τους, από τα δήθεν φάουλ, ίσως να προέκυπτε η παραβίαση της «κιτρινόμαυρης» εστίας.

Σε αυτή την πιθανότητα η «σφυρίκτρα» έριξε άφθονο «νερό» και μπόλικη «κοπριά». Τελικά το γκολ ήλθε, στο 37’, από νέα σχεδόν συνολική αδράνεια των αμυντικών της ΑΕΚ (με εξαίρεση τον Γκάλο) και στη μοναδική ατομική ενέργεια του Μπουμάλ, στο α’ ημίχρονο! Από το 20λεπτο, λοιπόν, ο Στυλιαράς «έδωσε τις διαβεβαιώσεις του», που κορύφωσε στο 12΄ (πέναλτι Κόρμπου-Γιόχανσον) και 92΄(γκολ Αραβίδη).
*************************************************************************************************************************

 

ΝΟΥΜΕΡΟ 3: Γκάφα ολκής του Γκουστάβο Πογιέτ, ÔÆÉÌÐÏÕÑ ÐÏÃÉÅÔ  ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ  DJEBBOUR POYET  PANIONIOS - AEK (SUPERLEAGUE 2015-2016)ότι για να ανασυνθέσει την δεκαμελή, από το 67΄, ομάδα της ΑΕΚ απέσυρε τον κορυφαίο παίκτη Μπαρμπόσα (στο 70’ με το στόπερ Λαμπρόπουλο) και μετά τον εξαιρετικό πολεμιστή Τζεμπούρ (85’ με τον οπισθοφύλακα Σοϊλέδη, προφανώς για να μαρκάρει τον Σιώπη, που κατηφόριζε ανενόχλητος, από δεξιά και γέμιζε με οξυγόνο τα πνευμόνια του Μπουμάλ).

Ο Ουρουγουανός έβαλε αμυντικούς, προδίδοντας, ότι έχει πλέον για πρώτο αποτέλεσμα του την ισοπαλία. «Ασυγχώρητο» λάθος του, πως αντικατέστησε τους Μπαρμπόσα- Τζεμπούρ, αντί οποιουσδήποτε άλλους, από τους πολλούς , που υστερούσαν. Κάτι ακόμη: Καλέ μας, Γκουστάβο, στην ΑΕΚάρα είσαι προπονητής, όχι σε καμιά μαντάμ Σουσού- Σουόνσι!
*****

ΝΟΥΜΕΡΟ 4: Ο Μπαρόχα έφταιγε και πάλι για το γκολ. baroja-μπαροχαΕνας Μπουμάλ έκανε το σουτ, έξω από την περιοχή. Όχι ο Ιμπραήμοβιτς ή ο Λεβαντόφσκι. Δεν το περίμενε, γι’ αυτό άφησε πολύ χώρο στην αριστερή πλευρά του, όπου εκτινάχθηκε πάλι σε δεύτερο χρόνο και λόγω μέτριου σωματικού αναστήματος δεν μπόρεσε να φτάσει τη μπάλα; Πριν από το «δεν το περίμενε» χρέος του να έβαζε τις φωνές, να καθοδηγούσε, τους Γιόχανσον, Αρθο και Κολοβέτσιο να μη επαναλάβουν το φοβερό λάθος με Φούντα- Δ. Παπαδόπουλου στο ματς με τον Αστέρα. Αυτό το «πίσω-πίσω βηματάκια», το «μαρκάρισμα με τα μάτια» μόνο από τους αμυντικούς της ΑΕΚ συμβαίνει σε τέτοιο ολέθριο βαθμό.

Και ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει ο τερματοφύλακας, ο οποίος δεν τηρεί βασική αρχή, για το πόστο του, δηλαδή «να μιλάει» στους μπροστινούς του (ακούγαμε προχθές και τον Χουάντερσον, προς τα μπακ του Ηρακλή στο παράξενο 0-0 με την ομάδα του «ζΕλέ»)! Αν χρεωνόταν τέτοιες αδυναμίες ο Γιάννης Ανέστης, θα τον απέκλειαν ακόμη κι από το να γυμναζόταν στα Σπάτα. Αλήθεια, ο Ελληνας είναι τόσο…κατώτερος από τον Βενεζουελανό και γι’ αυτό δεν χρησιμοποιείται ούτε ημίχρονο;

 

*************************************************************************************************************************

 

ΝΟΥΜΕΡΟ 5: Ο «Καίσαρ» -Θέσαρ Αρθο άφησε αμαρκάριστο τον Μπουμάλ, στο σουτ-γκολ και δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, arzo-αρθοτην πρώτη για άθελο «χαστούκι» προς τον Μπακασέτα, που είχε σπρώξει από πίσω τον Ισπανό, για να χάσει τη μπάλα και να τον θέσει εκτός φάσης. Δεν ήταν για κάρτα (24΄), αλλά προείπαμε, ότι α-να-με-νό-ταν η σφαγιαστική διαιτησία, την οποία σίγουρα κάποιος παρατηρητής, Μητροφάνης, με το ίδιο Βασσαρικό στιλό του Σαραϊδάρη (στο προηγούμενο ματς της ΑΕΚ) θα την βγάλει άψογη ή επιζήμια για τον Πανιώνιο!

Ο Αρθο και στο γκολ στοίχισε και στο ότι άφησε την ΑΕΚ με δέκα. Άλλος ένας Βάργκας στην ξενοκρατούμενη ομάδα της «Ενωσης»! Ποιοι εθελοκωφεύουν και εθελοτυφλούν; Και ως πότε, θα κρύβονται πίσω από τον άκρατο «Αγια-Σοφιασμό κι όλα τα άλλα σε δεύτερη και τρίτη μοίρα»; Κύριοι, «Αγια Σοφιά» χωρίς θεμέλια από «ομάδα ανταγωνιστικότατη», ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος να με βγάλει ψεύτη, αλλά δεν γίνεται…
***********************************************************************************************************************

 

ΝΟΥΜΕΡΟ 6: Βασίλη Λαμπρόπουλε, μπαίνεις στο 70΄, αντί για το Μπαρμπόσα. labropoulos-λαμπροπουλοςΓνωστό, ότι στα κόρνερ και στα φάουλ κατεβαίνεις στην αντίπαλη περιοχή. Είναι στο 92΄, προς το 93΄. Ο Σοϊλέδης θα εκτελούσε φάουλ, είναι επιδέξιος και συνήθως δίνει την ευκαιρία για γκολ. Μπαίνεις, στην περιοχή της πρώην ομάδας σου. Η στοιχειώδης λογική λέει, ότι κατ’ αυτή την ύστατη ευκαιρία της ΑΕΚ για το νικητήριο γκολ, εσύ οφείλεις «να αφήσεις» και τα δύο χέρια σου είτε στην «κιτρινόμαυρη» περιοχή, είτε στα αποδυτήρια.
Δηλαδή το ένα και μοναδικό, που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις, στην προσπάθεια σου να υποδεχτείς τη μπάλα, από το κτύπημα του Σοϊλέδη, είναι τα χέρια σου. Εσύ, αντί γι’ αυτό το στοιχειωδέστερο των πάντων, με το που ερχόταν η μπάλα στα κεφάλια του Μητρόπουλου και στο δικό σου, «κάνεις πόδια» (!) τα χέρια σου, στην πλάτη του αντιπάλου και τον ξαπλώνεις κάτω! Ένας τόνος βούτυρο και ένα βαρέλι μέλι, αυτά, με τα οποία άλειψες το καρβέλι ψωμί του Στυλιαρά, για να μη μετρήσει το γκολ του Αραβίδη! Ετσι είναι οι επαγγελματίες; Αυτό είναι το επίπεδο των παικτών, που η ΑΕΚ περιμένει να ξαναγίνει ΑΕΚ;
**************************************************************************************************************************

 

ΝΟΥΜΕΡΟ 7: Ούτε σε αυτό το παιχνίδι ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο «δεκαθλητής πρωταθλητής» παίκτης, που γνωρίζαμε mantalos-μανταλοςα) πριν από τον τραυματισμό του από τον «δρεπανιφόρο» Μιλιβόγεβιτς και β) πριν από τις εντελώς αχρείαστες κι άστοχες εκμυστηρεύσεις του, στους σπουδαστές του ΙΕΚ «Ομηρος», πως ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού, πως ήλθε στην ΑΕΚ με πρώτο στόχο την Εθνική και δεύτερο τη μεταγραφή στο εξωτερικό!

Πολύ φοβούμαστε, ότι για την …Αμανταλοποίηση του Πέτρου παίζει ρόλο και το άγχος του, πως υποσκελίστηκε από τον Φορτούνη, αν όχι και τον Πέλκα. Και ότι ο πολύς λόγος, που είχε γίνει για «τρία δεκάρια στην Εθνική», ο Κομοτηνιώτης ανησυχεί μήπως οι Τσάνας-Σκίμπε τα μειώσουν σε δύο…
**************************************************************************************************************************

 

ΝΟΥΜΕΡΟ 8: Ο Πογιέτ ξεκίνησε και αυτό το παιχνίδι μόνο με 3 Ελληνες, τους Κολοβέτσιο, Μάνταλο, Αραβίδη. andreopoulos-ανδρεοπουλοςΕναντι 9 του Πανιωνίου, όσους και ο ΠΑΟΚ, στο νικηφόρο χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον αγώνα με τη Ντόρτμουντ. Αλλά και με τον Παναθηναϊκό να δίνει προτεραιότητα στους Ελληνες. Τουλάχιστον εμείς, οι παλαιοί και ρομαντικοί «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θέλουμε ΑΕΚ, με επίθετο, που θα έχει ελληνική κατάληξη.

Και να συμβαίνει αυτό οπωσδήποτε, από την στιγμή, κατά την οποία διάφοροι ξένοι αδιαφορούν, αν η απειθαρχία ή κάποια άλλη αδυναμία τους στοιχίζει τον αποδεκατισμό της ομάδας σε πολύ κρίσιμα χρονικά σημεία των αγώνων της. Ασφαλώς και πληγωνόμαστε, όσοι ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία των «Ενωσιτών», όταν μένουν εκτός απόστολής οι Μπακάκης, Ανάκογλου κ.ά.

Όπως και ότι είναι υπό παραχώρηση «ο σύγχρονος Γιάννης Δίντσικος», ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος βροντοφώναξε «όχι», προς τον ΟΣΦΠ, όπως τότε, επί προεδρίας Ανδρέα Ζαφειρόπουλου, ο αέρινος Κυπελλούχος Καστοριανός δεξιός επιθετικός, με την επική άρνηση του, προς τον ΠΑΟΒ! Για ηθικούς λόγους, για επιβράβευση, ο άλλοτε παίκτης της Κέρκυρας πρέπει να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας, να του δοθούν κι ευκαιρίες, όπως π.χ. στην διοργάνωση του κυπέλλου. Ο Ανδρεόπουλος είναι ένα από τα ζωντανά αντι-Κωστακικά, αντι-Μανωλικά, παραδείγματα. Και τάχουμε μεγίστη ανάγκη, για χίλιους δύο λόγους!

 

*************************************************************************************************************************

 

ΝΟΥΜΕΡΟ 10: Ερχονται τα Χριστούγεννα. Αν η ΠΑΕ έχει στολίσει δέντρο, ας φροντίσει για ένα φωτεινό αστέρι, που θα αντιπροσωπεύει την Πανενωσίτικη ευχή: Παραγοντικός «θάνατος», από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΦΙΦΑ, στον Μισέλ Πλατινί!marinakis-platini-μαρινακης-πλατινι Σ’ αυτόν, που διοικεί, επηρεάζει, και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ίδιο χαρακτήρα, τον οποίο εξεφτυλιστικά φανέρωσε, όταν δέχτηκε να εκτελέσει το πιο κίβδηλο «πέναλτι» όλων των εποχών! Εκείνο, στον αιματηρό Τελικό του Χέϊζελ, με το οποίο η Γιουβέντους κατέκλεψε, με 1-0, το ευρωπαϊκό στέμμα από τη Λίβερπουλ!

Ο τύπος αυτός είναι πίσω από όλα τα αρνητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα αρνητικά του καταγέλαστου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο ξετσίπωτος προστάτης υπέρ εκείνων, που χρεώνονται για τα όσα υποφέρει το ποδόσφαιρο μας, είναι εδώ! Αν δεν πέσει αυτός, ούτε οι Στυλιάρες θα εξαφανιστούν, ούτε οι Γκιρτζίκηδες θα πάψουν να προκαλούν, από μήνα Δεκέμβριο 2015 με το «Φυσικά ξανά πρόεδρος της ΕΠΟ»! Δεν είναι η ΕΠΟ και η ΚΕΔ, που κάνουν όλα αυτά, τα οποία υπέστη η ΑΕΚ και στην ποδοσφαιρικά εξαρτημένη, «από το Ν-, ως το –η» Νέα Σμύρνη. Είναι η αμαρτωλή ΟΥΕΦΑ του δολοπλόκου και διαπλεκόμενου Μιχαλοπλατινί!
**************************************************************************************************************************

 

Και ΝΟΥΜΕΡΟ 11: Καταφάνηκε και μέσω του «αλλοιωμένης», σε βάρος της ΑΕΚ, ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη, πως δεν είναι μόνο το θέμα του «τελειωμένου από την κλήρωση του Ιουλίου πρωταθλητή». Η ΑΕΚ καταδιώκεται ύπουλα, υπόγεια και παντιοτρόπως κι από άλλες δυνάμεις. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να θέλουν να αναδείξουν «τον γιόκα τους» μέσα στον όμιλο των ομάδων, που θα παίξουν στα πλεϊ οφς, έχοντας αποκλείσει, για εφέτος, τον Ατρόμητο τους (άκουσαν-άκουσον 1-0 στις καθυστερήσεις χθες με την Καλλονή).

Αλλά λαθεύουν λάθος κολοσσιαίο σε μέγεθος όσοι, από την ΑΕΚ, πιστεύουν, για … «σύμμαχο και φίλο» τον Ιβανικό ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ του Μάκη (γιού του Βανλερικού Βασίλη) Γκαγκάτση, του Νίκου Βεζυρτζή (του αρχιλήσταρχου του Νάσου Μαλακτερού), τον ΠΑΟΚ του Μάλαμα Τεβεκέλη κ.ά! Είναι εκτός τόπου και χρόνου, εκτός πραγματικότητας, όσοι νομίζουν, ότι οι «τρίφυλλοι», από «τρίφιδοι» γίνονται ποτέ φίλοι! Αν ακούγατε, το Σάββατο, τον «Σκαϊνό» διαιτητοκριτικό, τον Παναγιώτη Βαρούχα, που ακόμη και … «κόκκινη κάρτα» στον Ράφικ Τζεμπούρ «είδε»!

Τον Βαρούχα, που αντίθετα από τον Περικλή Βασιλάκη, δεν έκρινε, πως «Κανονικότατο το γκολ του Μπαρμπόσα, όχι οφσάϊντ ο Τζεμπούρ, γιατί ο Αλγερινός ήταν σε οριακή, σε αμφισβητούμενη, θέση, με τον Κανονισμό στην περίπτωση αυτή να θεματίζει υπέρ του επιτιθέμενου»! Ξεκάθαρος ο Περικλής Βασιλάκης και πώς «μαρκαρίσματα, όπως του Λαμπρόπουλου στον Μητρόπουλο γίνονται από δέκα, ως είκοσι, σε κάθε αγώνα»! Βεβαίως και γίνονται! Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ, ούτε ο ΦΙΜΠΑτζής ευνοούμενος Χριστοδούλου ή ο Αναστόπουλος θα ακύρωνε το γκολ του Αραβίδη! Για φάουλ, στο σπρώξιμο (έστω απερίσκεπτο, για ένα επαγγελματία) του πρώην Πανιώνιου αμυντικού στον πρώην «Ενωσίτη» μέσο – τον Παύλο Μητρόπουλο, που έχει συνδεθεί, δυστυχώς, με υποβιβαστικά αποτελέσματα, το 2013, όπως εκείνο το κομβικό στα Γιάννινα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τι κριτική έκανε για ένα χθεσινό γκρέμισμα επιθετικού του Παναιτωλικού, από αμυντικό του ΟΣΦΠ, μέσα στην πειραϊκή περιοχή κι ενώ διατηρούταν το 0-0; Ο Αλαφούζιος τηλεκριτικός γιατί «σημαδεύει στον σταυρό» την ΑΕΚ, ενώ κιοτεύει για την εύνοια των ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ; Ρωτάμε, όχι γιατί τρέφουμε την ψευδαίσθηση, πως από κάπου θα πάρουμε απάντηση, αλλά για να καταλάβουν οι «επιτήδειοι», ότι δεν είναι γενικό το φαινόμενο της καταβρόχθισης του «κουτόχορτου», που σερβίρεται πλέον και σε δωρέαν συσσίτια, λόγω της κρίσης, που μαστίζει την Ελλάδα! Της κρίσης, όχι μόνο της οικονομικής, αλλά εξ ίσου και της ποδοσφαιρικής…
**************************************************************************************************************************
Φτιάξαμε αυτή «την δική μας 11άδα»! Παίξτέ τώρα και στο δικαίωμα, στην επιλογή σας, για οποιανδήποτε αλλαγή, όμως προς Θεού όχι σαν αυτές του Πογιέτ, με τους Μπαρμπόσα και Τζεμπούρ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X