Ετσι δίνονται απαντήσεις

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν τσιγκλίσεις τον εγωισμό, εάν χτυπήσεις στο σημείο που πρέπει, τότε μπορείς να δεις θαύματα. Αμεση αλλαγή μέσα σε μια ημέρα και αναστροφή του κλίματος. Ο Καπίρης συνήλθε και έστειλε τον κόσμο στο ταμείο χθες, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα του. Τα τέσσερα λιμά, που πήραν ψηλά τον αμανέ, καταποντίστηκαν με τέσσερις φάπες άνευ προηγουμένου. Ο Καπετανάκος βέβαια θα μπορούσε να είχε πληρωθεί αν το επέτρεπε ο Στυλιαράς, ο Καζαντζόγλου και ο Τσίλης αν είχε φύγει ο Φαν Χάαλ, ο Βογιατζάκης αν η μπάλα ήταν τετράγωνη. Η Κυριακή είναι μία νέα πρόκληση και οι προτάσεις της Interwetten εξαιρετικές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ 1 (1,75)
Ο Πανόπουλος θα κρατήσει τον Λουτσέσκου μέχρι και στη Γ’ Εθνική και τώρα ο Ρουμάνος θα του ξεπληρώσει τη στήριξη. Εύκολα ή δύσκολα, το παιχνίδι θα γείρει στο μέρος των γηπεδούχων και ο άσος θα πληρώσει καλά.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ goal-goal (1,90)
Η Γιουβέντους βρήκε ρυθμό αλλά δεν είναι φόβητρο όπως πέρυσι. Σοβαρότατη ομάδα η Βιόλα με την καλύτερη επίθεση στο Καμπιονάτο. Ξεκινάει από το 1-1 το ματς και βλέπουμε.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ νίκη Νάπολι (1.75)

Η Νάπολι κοιτά ψηλά. Μέχρι και τον τίτλο. Η Ρόμα καταρρέει. Και στην Νάπολι δεν γλυτώνει κανείς.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ Χ ΚΑΙ ΝΑΙ (4,30)

Σε φόρμα η Νάπολι, αλλά η Ρόμα έχει ποιότητα και ας είναι και σε καλή κατάσταση. Με την ισοπαλία θα πάω αλλά με γκολ και από τους δυο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (2,05)

Ματς χωρίς κόσμο στις εξέδρες, με τον Παναθηναϊκό να μην πείθει με την απόδοσή του. Ούτε ο Αστέρας δείχνει φέτος ότι έχει σταθερή αγωνιστική εικόνα, αλλά μετά το φινάλε στο Europa League θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και μπορεί να φύγει χωρίς να χάσει από την έδρα του Παναθηναϊκού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 46,85
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 41,44
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 36,72
4. ΤΣΙΛΗΣ 26,9
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 25,22
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X