Ο Μπαρμπόσα του... Τσάμπιονς Λιγκ

Μπαρμπόσα: "Με βολεύει περισσότερο δεξιά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ΑΕΚ να κατάφερε να τον αποκτήσει όταν ακόμα ήταν στην Β’ εθνική. Μπορεί στην περσινή σεζόν να βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό. Όμως ο Έλντερ Μπαρμπόσα είναι ποδοσφαιριστής με σπουδαία ποιότητα και κυρίως με εμπειρία από Τσάμπιονς Λιγκ. Και η φετινή του παρουσία στο πρωταθλήμα, μοιάζει αντίστοιχη ίσως και καλύτερη, από εκείνη με την φανέλα της Μπράγκα. Τότε που ο Μπαρμπόσα ήταν πρωταγωνιστής στην παρουσία του πορτογαλικού συλλόγου και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Είναι το τρίτο που έχει βάλει φέτος, ενώ έχει “γράψει” και τέσσερις ασίστ και γενικώς από το παιχνίδι της Βέροιας και μετά, είναι σταθερά από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Έχει βρει τον εαυτό του, την αυτοπεποίθηση του και κυνηγάει πλέον μια χρονιά ανάλογη με την κορυφαία του στην Μπράγκα, όταν είχε πετύχει συνολικά έξι γκολ.

Μάλιστα ο Μπαρμπόσα αναδεικνύεται στον παίκτη που κάνει την δουλειά για την ΑΕΚ στα εκτός έδρας ματς. Στην Βέροια πέτυχε το νικητήριο γκολ, στη Νέα Σμύρνη το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στην Κομοτηνή έδωσε την ασίστ στο γκολ του Γιόχανσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X