Μπαρμπόσα: "Με βολεύει περισσότερο δεξιά"

Μπαρμπόσα: "Με βολεύει περισσότερο δεξιά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη βελτίωση που χρειάζεται η ΑΕΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, στάθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο (1-1) στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον τρόπο που αγωνίζεται πλέον και το γεγονός πως είναι σε καλή κατάσταση: «Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτό που κάνω εγώ είναι να δίνω τα πάντα στις προπονήσεις κι όταν παίρνω την ευκαιρία στον αγώνα, θέλω να προσπαθώ να σκοράρω όπως, έκανα και σήμερα».

Για το εάν ήταν κουρασμένος όταν βγήκε αλλαγή: «Δεν ήμουν κουρασμένος όταν βγήκα, ήταν μία αντίδραση στην επιλογή του προπονητή μου. Εγώ έδωσα τα πάντα μέσα στην ομάδα και μετά έκατσα για να μπορέσω να συμπαρασταθώ στους συμπαίκτες μου».

Για το καλό αριστερό του πόδι και τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι πως με βολεύει περισσότερο στα δεξιά, για να κινούμαι προς τα μέσα και να σουτάρω. Οι προπονητές με ρώτησαν όταν ήρθα που μου αρέσει να παίζω. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να παίζω και στις δύο πλευρές, δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Για το γεγονός πως εντός έδρας παίρνει τα 2/3 κι εκτός το 1/3: «Η αλήθεια είναι πως εντός είμαστε πολύ δυνατοί γιατί έχουμε τους φιλάθλους μας να μας υποστηρίζουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε καλοί εντός και να βελτιωθούμε στα εκτός».

Για το εάν νιώθει φέτος καλύτερα, έχοντας προσαρμοστεί περισσότερο: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε με την Αθήνα. Από την πρώτη μέρα έχω να πω τα καλύτερα για την πόλη κι εγώ προσωπικά κι η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X