Πλήρες το ρόστερ, βεβαιότητα για βελτίωση

Να τα λέμε όλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα με τις δηλώσεις του έλυσε αρκετές απορίες (σίγουρα όχι όλες) και έδωσε υποσχέσεις για μια καλύτερη ΑΕΚ το επόμενο διάστημα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ πήρε την ευθύνη για το πρόβλημα με τον πλέι μέικερ και το γεγονός πως ο Γουόρεν δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή. Παρόλα αυτά η Ένωση τελειώνει τον όμιλο στο Eurocup με έλλειψη στον «άσο», πρόβλημα που δεν μπορούσε να αποφευχθεί σύμφωνα με τον κόουτς, από τη στιγμή που ο Γουόρεν είχε πρόταση. Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως ήθελε να κρατήσει τον Αθηναίου το καλοκαίρι, ωστόσο παραδέχτηκε πως η προσέγγιση με τον παίκτη έγινε αργά, όταν είχε ήδη προκύψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

sakota1-σακοταΑπό εκεί και πέρα ήταν κάθετος για την περίπτωση του Όρτον, λέγοντας πως ο χαρακτήρας του δεν… παλευόταν. Για τον Κούπερ ανέφερε πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τον χάσει. Για τον Χέρστον θεωρεί πως μπορούσε να αποδώσει λίγο καλύτερα μέχρι τώρα, ενώ ανέφερε πως ο Σαρικόπουλος θα πάρει σύντομα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Σχετικά με τους νεαρούς που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες δήλωσε πως η «υποχρέωση» για νίκες δεν είναι ευνοϊκή για ροτέισον. Ωστόσο είναι δεδομένο πως πιστεύει πολύ σε Σκραμπ, Μωραΐτη, Ατιτς και Τσαλμπούρη. Για τα δυσλειτουργικά σημεία στο παιχνίδι της ομάδας ανέφερε πως το «βραχυκύκλωμα» προέρχεται από την απουσία κλασικού πλέι μέικερ και τις ατέλειωτες απουσίες που προέκυψαν με τραυματισμούς και ασθένειες. Λίγο πολύ αυτά ήταν τα σημεία των δηλώσεων του κόουτς που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα δίμηνο μέσα στη σεζόν με ρεκόρ 7-2 στο πρωτάθλημα, 0-1 στο κύπελλο και 4-5 στην Ευρώπη. Παραμένει φαβορί για τον στόχο της 4άδας στη Basket League και είναι «ζωντανή» σε αυτόν της πρόκρισης στους «32» του Eurocup.

Φυσικά όλοι κρίνονται. Το ίδιο και ο Σάκοτα. Η ΑΕΚ μπορεί να είχε κλείσει το 80% του ρόστερ τον Αύγουστο (όπως είχε προαναγγείλει ο κόουτς τον Μάιο), αλλά κακώς δεν έφτασε στο 100% τον Οκτώβριο. Πλέον φαίνεται πως έστω και στα μέσα Δεκεμβρίου έχει το ρόστερ που θέλει. Με «καθαρούς» πλέι μέικερ, μετά τις σωστές προσθήκες που έγιναν. Το ρόστερ είναι πλέον 100% στη διάθεση του προπονητή (με την ελπίδα να σταματήσουν οι τραυματισμοί και οι ιώσεις) και σίγουρα άπαντες γύρω από την ομάδα περιμένουν άμεση βελτίωση. Το τόνισε και ο Σάκοτα, στον οποίο θεωρώ πως αξίζει πίστωση χρόνου, καθώς επιτέλους έχει πλήρες ρόστερ. Ο Σερβοέλληνας κόουτς θεωρεί πως σύντομα η ΑΕΚ θα βγάλει στο γήπεδο τη δουλειά που κάνει στην προπόνηση, στις δηλώσεις του έμοιαζε βέβαιος γι’ αυτό. Μένει να το δούμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X