Παικτούρα μόνο εσύ

Το πρώτο πιστόλι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Τόσο με αυτό που βλέπω στο γήπεδο, όσο και με την ασφάλεια για το αποτέλεσμα. Υπάρχουν ήδη στοιχεία που έχει προσθέσει ο Πογιέτ και αλλάζουν την εικόνα, αλλά στη δική μου αντίληψη η ειδοποιός διαφορά με το παρελθόν, έχει ονοματεπώνυμο: Ράφικ Τζεμπούρ. Τώρα που γύρισε ο παικταράς, δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος που να μοιάζει αξεπέραστο εμπόδιο για την ΑΕΚ.
Δεν θα ασχοληθώ καν με όλα όσα έχουν συζητηθεί και υπεραναλυθεί για τον ψυχισμό του Τζεμπούρ. Πολλές φορές η τρίχα έχει γίνει τριχιά, αλλά δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι πως ο Αλγερινός είναι παικτούρα. Δεν έχει αντίπαλο και απαιτεί τον σεβασμό για έναν παίκτη της κλάσης του. Δεν μπορώ να συμμετέχω σε συζητήσεις πως η ΑΕΚ θέλει παίκτη βασικό για σέντερ φορ, όταν υπάρχει στο δυναμικό ο Τζεμπούρ.
Ισως να είναι και ίδιον της ΑΕΚ. Θυμάμαι πως στα παλιά χρόνια, άκουγα πιτσιρικάς στη Νέα Φιλαδέλφεια να υπάρχει γκρίνια ακόμα και για τον Θ(ε)ωμά, επειδή έβγαινε τελευταίος και δεν…μάρκαρε. Για το τανκ Δημητριάδη πως ήταν μονοδιάστατος. Για τον Νικολαϊδη πως δεν προπονούνταν, πως ήθελε και έναν ψηλό φορ δίπλα του και άλλες πολλές αστειότητες. Χωρίς να κάνω συγκρίσεις, η ΑΕΚ είχε πάντα την τύχη να διαθέτει επιθετικούς πρώτης κλάσης, αλλά σπανίως απολάμβανε την παρουσία τους όσο θα μπορούσε.
Ο Τζεμπούρ είναι ο καλύτερος φορ του πρωταθλήματος. Οσο και αν σας ακούγεται πολύ, είναι η πραγματικότητα. Υπολείπεται σε διακρίσεις μόνο του Μπερμπάτοφ, αλλά βλέπετε όλοι τη θλιβερή εικόνα του Βούλγαρου πρώην ποδοσφαιριστή. Ο Μπεργκ όνειρο ήταν και πάει με τη γυάλινη χρονιά του, ο Ιντέγιε είναι χρήσιμος παίκτης, αλλά με ένα σύστημα που δουλεύει αποκλειστικά γι’ αυτόν.
Αυτό που εντυπωσιάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Τζεμπούρ φέτος, από εκείνη την ώρα με τον Πλατανιά, μέχρι τα ματς που έχει επιστρέψει, είναι το πόσο ώριμα και συγκροτημένα θυσιάζει το «εγώ» του για την ομάδα. Θα βγει από την περιοχή, θα ανοίξει χώρους, θα ψάξει την τελική πάσα. Θα κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά και ας του στερεί αυτό το γκολ, που στα μάτια αρκετών είναι η βασική κουβέντα.
Στην ΑΕΚ περίμεναν την επιστροφή του Τζεμπούρ για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν στις μεταγραφές. Επραξαν σοφά, γιατί από τη στιγμή που ο Αλγερινός είναι καλά, το μόνο που χρειάζεται για την επίθεση είναι μια συμπληρωματική επιλογή. Η καλή μεταγραφή της ΑΕΚ μπορεί να αφορά κάποιον παίκτη που θα παίζει περιφερειακά ή και στα άκρα και θα μπορεί να δώσει εκεί κάτι περισσότερο στην ομάδα.
Υ.Γ.: Κλείνοντας, μια μικρή αναφορά για τη συνέντευξη του Σάκοτα και όσα ειπώθηκαν σε σχόλια. Θεωρώ πολύ αντρίκειο από τον Σάκοτα πως βγήκε μπροστά και εκτέθηκε στον κόσμο, την ώρα που η ατμόσφαιρα είναι εχθρική σε σημαντικό βαθμό. Οι κατηγορίες ξεκινούν από τις λάθος επιλογές και φτάνουν μέχρι και στα όρια συνταξιοδότησης, ως επιβεβαίωση της σύγχυσης που υπάρχει στον κόσμο. Εχω αναφέρει και σε παλιότερα σχόλια, πως προφανέστατα και υπήρξαν λάθη στη δημιουργία της ομάδας. Αλλά από εκεί, μέχρι που να αμφισβητείται ακόμα και αν ο Σάκοτα ξέρει τι χρώμα είναι η μπάλα του μπάσκετ, με συγχωρείτε, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X