Εγκρίνονται τα 20 εκ. ευρώ

O "Τίγρης", ο Μανσούρ και το...γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιο σημαντική συνεδρίαση της Περιφέρειας που αφορά άμεσα στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πλησιάζει και αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Την επόμενη Πέμπτη (17/12) ορίστηκε να γίνει το Περιφερειακό συμβούλιο, με σκοπό να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός για το 2016, στον οποίο ήδη περιλαμβάνεται το κονδύλι των 20 εκ. ευρώ που έχει προεγκριθεί να δοθεί στην ανέγερση της “Αγιά Σοφιάς”. Όπως σημειώνεται μάλιστα χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για: «Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016» και «Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ανησυχούν για τα συγκεκριμένα χρήματα και θεωρούν τυπικό το θέμα της ψήφισης, από τη στιγμή που η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, τα συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό και στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της Ένωσης δεν τέθηκε καν προς συζήτηση. Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο ποσό έχει ήδη εγκριθεί στο παρελθόν από τον πρώην Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό.

Δεν είναι όμως μόνο τα 20 εκ. ευρώ, ο λόγος για τον οποίο περιμένουν στην ΑΕΚ τη συνεδρίαση της επόμενης Πέμπτης. Ένα πολύ σημαντικό θέμα που θα συζητηθεί είναι η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και η γνωμοδότηση της Περιφέρειας, η οποία ενδεχομένως να ανοίξει ακόμα περισσότερο τον …δρόμο για την οικοδομική άδεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X