«Αν δεν πήγαινα, θα έτρωγε εξάρα»

Κρίμα, κρίμα, κρίμα, τρίμπαλο από τον Ολιβιέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλοί ήταν οι επίσημοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του Γεώργιος Καραϊσκάκης το βράδυ της Τετάρτης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η παρουσία που συζητήθηκε περισσότερο όμως ήταν αυτή, της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, κ. Όλγας Γεροβασίλη. Ήταν η πρώτη φορά που η κ. Γεροβασίλη έπαιρνε, τιμής ένεκεν, λόγω της κυβερνητικής θέσης της, VIP πρόσκληση για αγώνα του Ολυμπιακού και δεν έχασε την ευκαιρία.
Πήγε με τον μικρότερο γιο της, που είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» μετά την ολοκλήρωση του ματς έγιναν τα… ωραία. Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας οι φίλοι του Ολυμπιακού τη ρώτησαν αν αισθάνεται ολίγον γκαντέμισσα, αφού πρώτη φορά στο γήπεδο και μάλιστα στις VIP κερκίδες και ο Ολυμπιακός όχι μόνον έχασε με τρία γκολ αλλά αποκλείστηκε και από το Champions League. Η κ. Γεροβασίλη αντέδρασε και απάντησε ως εξής: «Εγώ γκαντέμισσα ποτέ. Έφερα τύχη στον Ολυμπιακό με την παρουσία μου στο γήπεδο». Στο εύλογο ερώτημα: «Πώς γίνεται να του έφερε τύχη αφού έχασε 3-0 και αποκλείστηκε» η απάντησή της ήταν αποστομωτική: «Γιατί αν δεν πήγαινα θα έτρωγε μια εξάρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X