Ξεκούραση και επιστροφές

Το μοναδικό κέρδος της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξι μέρες χωρίς αγώνα για την ΑΕΚ είναι σπάνιο γεγονός φέτος λόγω των διπλών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Τετάρτη κλείνει η φάση των ομίλων του Eurocup εναντίον της Νεπτούνας και η ΑΕΚ θα έχει δύο “όπλα” παραπάνω. Μαρκ Κάρτερ και Ντούσαν Σάκοτα θα είναι και πάλι διαθέσιμοι και έτοιμοι να δώσουν λύσεις. Στην Ιερουσαλήμ, ο Ντράγκαν Σάκοτα χρησιμοποίησε τον Κατσίβελη για 36 λεπτά, τους Καλαμπόκη, Χέρστον και Μαυροκεφαλίδη για 34, ενώ ο Μιλόσεβιτς αγωνίστηκε για 25.

Περιορισμένο το ροτέισον, αν αναλογιστούμε πως από εκεί και πέρα, ο Μαυροειδής πήρε 19 λεπτά και ο Παπαντωνίου 9. Ο Σκραμπ έπαιξε για 3 λεπτά, ο Σαρικόπουλος για 2 και ο Άτιτς για 1.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ έβγαλε τον αγώνα με 7 παίκτες και άπαντες έκαναν υπερπροσπάθεια, ενώ με εξαίρεση τον Παπαντωνίου όλοι πέτυχαν πάνω από 9 πόντους.

Τώρα ο κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τον Κάρτερ και τον Σάκοτα, αλλά και την ελπίδα φυσικά να μην προκύψουν άλλα απρόοπτα με τραυματισμούς και ασθένειες μέχρι την Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X