Ο... Ουκρανός από την Πορτογαλία (VIDEO)

Ο... Ουκρανός από την Πορτογαλία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του Ούκρα. Πρόκειται για τον Αντρέ Μοντέιρο, που από μικρή ηλικία τον αποκαλούσαν “Ουκρανό”, καθώς ήταν ξανθομάλλης, γεγονός σπάνιο για Πορτογάλο. Από εκεί προκύπτει και το Ούκρα. Στα 27 του χρόνια, ο ακραίος μέσος από το Φαμαλισάο του πορτογαλικού βορρά, είδε την καριέρα του να βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια. Ηγέτης της αξιόμαχης Ρίο Άβε, με συμμετοχές στο Europa και με κλήση στην Εθνική Ανδρών στο ξεκίνημα του 2015. Ταυτόχρονα, οι σεζόν της αβεβαιότητας έχουν περάσει. Βλέπετε, ο Ούκρα ανήκε στην Πόρτο για 6 χρόνια, αλλά εκεί αγωνίστηκε μόλις 8 φορές. Είχε δανεισμούς σε Βαρζίμ, Ολιανένσε, Μπράγκα και Ρίο Άβε, ενώ στην τελευταία πήρε κανονική μεταγραφή το 2013.

Πρόκειται για κλασικό δεξί χαφ, με καλή τεχνική και διεισδυτικότητα. Βοηθά στο αμυντικό κομμάτι, ενώ το γκολ δεν είναι το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού του. Οι δύο τελευταίες σεζόν ήταν οι πιο παραγωγικές του, με 4 γκολ σε κάθε μία. Φέτος έχει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X