Πάντα κάτι θα βρίσκουν

O "Τίγρης", ο Μανσούρ και το...γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχικά το πρόβλημά τους ήταν το πάρκινγκ. Δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις. Στη συνέχεια μπήκε στην κουβέντα το κυκλοφοριακό. Δόθηκαν ξανά απαντήσεις και τώρα …θυμήθηκαν το ύψος του νέου γηπέδου. Ένα θέμα δηλαδή το οποίο, αν δε με απατά η μνήμη μου, ξεκαθαρίστηκε απόλυτα από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε η αρχική παρουσίαση του σχεδίου στους ανθρώπους του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Δηλαδή ακόμα και πριν την επίσημη παρουσίαση της μακέτας.

Τι γνωρίζουμε από τότε; Ότι ο συντελεστής δόμησης της περιοχής είναι στο 1,4 με το σχέδιο της “Αγιά Σοφιάς”να είναι στο 0,87. Επίσης το ύψος των κτιρίων στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στα 22,5 μέτρα με αυτό του γηπέδου να μην ξεπερνάει καν τα 20 μέτρα. Συγκεκριμένα βρίσκεται στα 19,75 μέτρα. Άρα τι συζητάμε; Για ποιο ύψος υπάρχει πρόβλημα; Των προβολέων; Εκτός κι αν τα επίσημα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αλλά, αλήθεια τώρα; Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ξαφνικά θυμήθηκαν το ύψος του γηπέδου, ενώ στις προηγούμενες συναντήσεις δεν γινόταν καν νύξη για το συγκεκριμένο θέμα;

Όσο καλή διάθεση κι αν υπάρχει, πείθομαι πλέον όλο και περισσότερο πως κάθε φορά θα εφευρίσκουν κάτι διαφορετικό για να καθυστερούν την υπόθεση. Για να γίνονται συναντήσεις επί συναντήσεων χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι άλλο. Τι κάνει το κράτος για να μην επιτρέπει να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση, η οποία το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι να προσθέτει εμπόδια και νέες καθυστερήσεις, χωρίς την παραμικρή διάθεση για συνεργασία.

Το πρώτο σκληρό χτύπημα σε όσους διαφωνούν με το σχέδιο της “Αγιά Σοφιάς” δόθηκε πριν λίγους μήνες από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το δεύτερο και καθοριστικό μπορεί να έρθει άμεσα από τον Παναγιώτη Σκουρλέτη. Αν ο υπουργός θέλει πραγματικά να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ οφείλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, υπογράφοντας την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Διαφορετικά η συνάντηση της επόμενης εβδομάδας θα φέρει και μια τέταρτη στη σειρά και μια πέμπτη κ.ο.κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X