Η ώρα της αλήθειας!

H ομάδα έχει τον πρωταγωνιστή της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι η ώρα της αλήθειας. Η ΑΕΚ απέναντι στη Χάποελ για μια θέση στους “32” του Eurocup. Η ΑΕΚ απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, μια δυνατή έδρα, απέναντι και στα δικά της λάθη, τα λάθη του σχεδιασμού, που τη φέρνουν παρούσα σε έναν τελικό με ατέλειες στο ρόστερ.

Με δεδομένη “πληγή” στην περιφέρεια την έλλειψη κλασικού πλέι μέικερ και καθιερωμένη την αμυντική αστάθεια, η ΑΕΚ καλείται να κάνει μια υπέρβαση για να νικήσει και να προκριθεί. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να νικήσει τη Νεπτούνας την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ και ταυτόχρονα η Χάποελ να χάσει από την (χωρίς ξένους) Κράσνι στη Μόσχα. Είναι όλα ανοιχτά, τα πάντα είναι πιθανά. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως έχει μεγάλες ικανότητες. Επιβλήθηκε της Χάποελ επιστρέφοντας από το -17 στον πρώτο γύρο, όταν σε ένα ολόκληρο ημίχρονο κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει τα τρίποντα του Ματ Τζάνινγκ.

Η ίδια ομάδα νίκησε με 17 πόντους διαφορά τη Νίζνι και πέρασε αλώβητη από τις έδρες της Νεπτούνας και της Κράσνι. Αυτή η ΑΕΚ όμως χρειάζεται ακόμη μια νίκη, οι τέσσερις δεν αρκούν. Σε μια έδρα που θα… κοχλάζει είναι απαραίτητο να παρουσιάσει η “Βασίλισσα” κάτι παραπάνω από τον Μαυροκεφαλίδη. Ο “Λου” μπορεί να βάλει πάλι 30 πόντους, όμως η ΑΕΚ πρέπει να αμυνθεί καλύτερα. Η Χάποελ δεν πρέπει να πάει πάνω από τους 75 πόντους.

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει, αλλά ο κόσμος της, η διοίκηση, οι παίκτες, όλος ο οργανισμός της ομάδας έχει ανάγκη να ζήσει ξανά περήφανες στιγμές. Μια πρόκριση στους “32” δεν θα διαμορφώσει την ιστορία της, αλλά θα δώσει αυτοπεποίθηση και ώθηση στην ομάδα και θα αποτελέσει ακόμη ένα μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο θρόνο της έχει ξεκινήσει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X