Το συγκινητικό αντίο στον Κώστα Φουρνάρο από τον γιο του

Το συγκινητικό αντίο στον Κώστα Φουρνάρο από τον γιο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Φουρνάρος θέλησε με ένα υπέροχο βίντεο και ένα συγκινητικό μήνυμα να πει “αντίο” στον πατέρα του και ένα “ευχαριστώ” σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά του:

«Οι τελευταίες ημέρες θα έπρεπε να είναι θλίψης για μένα και την οικογένειά μας. Ειλικρινά όμως, νοιώθω τόσο έντονα που δεν είναι αυτό το κυρίαρχο συναίσθημά μου. Συγκινούμαι, αλλά όχι για την απώλεια. Συγκινούμαι γιατί αντιλήφθηκα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Κώστας έζησε μια όμορφη ζωή. Έδωσε αγάπη και χαρά, πήρε αγάπη και χαρά και αυτό ήταν που του προσέδωσε μια γεμάτη ζωή. Μια ζωή, που μέχρι το τέλος της, λίγο μετά τα 80, είχε την ικανοποίηση να “ρίχνει” τις ζεϊμπεκιές που τόσο πολύ αγαπούσε, σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, όπως είναι τα βαφτίσια του Κωνσταντίνου, του εγγονού του.

Σας ευχαριστώ όλους, όχι μόνο για τα μηνύματα που στείλατε, όχι μόνο για την παρουσία σας στο τελευταίο του ταξίδι, αλλά κυρίως γιατί τον καταλάβατε και του ανταποδώσατε τα συναισθήματά του. Προφανώς και θα πρέπει να μάθω να ζω χωρίς τη φυσική του παρουσία. Για μένα, όμως, όπως και για πολλούς απο εσάς, ο Κώστας θα συνεχίσει να κατοικεί στην Αδριανού 6. Με το χαμόγελο του, το πάθος του, τη θετική του αύρα…», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε ο Γιάννης Φουρνάρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X