"Ανάσα" μετά την Ιερουσαλήμ

"Ανάσα" μετά την Ιερουσαλήμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ θα κριθεί στην Ιερουσαλήμ πιθανότατα. Μια νίκη επί της Χάποελ θα κάνει δεδομένη την πρόκριση στους “32” του Eurocup, ενώ μια ήττα θα μετατρέψει σε αουτσάιντερ την Ένωση. Όπως και να’ χει, μετά την αναμέτρηση οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για πρώτη φορά στη σεζόν, μετά από δύο μήνες και 18 αγώνες!

Ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος, κι έτσι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναπληρώσουν τη χαμένη ενέργεια και ταυτόχρονα να ξεπεραστούν πλήρως τα προβλήματα για Κάρτερ και Σάκοτα που αντιμετωπίζουν ιώσεις (ο πρώτος δεν πήγε στο Ισραήλ). Μετά τη Χάποελ, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Νεπτούνας την Τετάρτη 16/12, ενώ για το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο (Σάββατο 19/12) και τον Κολοσσό στη Ρόδο την Τετάρτη 23/12. Αυτός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας για το 2015, με τον επόμενο να είναι ντέρμπι, καθώς στις 2 Ιανουαρίου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X