Το πιο μεγάλο ευρωπαϊκό…μεσημέρι (VIDEO)

Το πιο μεγάλο ευρωπαϊκό…μεσημέρι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, οι μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες της ΑΕΚ (ειδικά των τελευταίων 40 ετών), είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα βράδια. Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες, στις οποίες η Ενωση κατάφερε ορισμένα μοναδικά επιτεύγματα. Ανάμεσα στις δεκάδες νύχτες που μπορεί να απαριθμήσει κάποιος όμως, υπάρχει και μια ημέρα. Ένα ευρωπαϊκό μεσημέρι, που έδωσε στην Ενωση την τεράστια πρόκριση επί της σπουδαίας Μπάγερ Λεβερκούζεν, μία μέρα σαν σήμερα του 2000.
Οι λόγοι που η ΑΕΚ αναγκάστηκε να αγωνιστεί μεσημέρι – και να ταλαιπωρήσει τον κόσμο της – ήταν καθαρά τηλεοπτικοί. Οι Γερμανοί είχαν από τότε ανακαλύψει το χρυσωρυχείο της κάλυψης ποδοσφαιρικών αγώνων και προσέφεραν τρελά λεφτά στη διοίκηση της Ενωσης, για να φέρουν το ματς σε ώρα που εξυπηρετούσε εκείνους. Τα λεφτά μίλησαν, η ΠΑΕ δεν είχε δυνατότητες και έτσι το ματς ορίστηκε για τις 3, σε μέρα μάλιστα με απεργία των μέσων μεταφοράς!
Ωστόσο, εκείνη η ΑΕΚ είχε ποιότητα που θα μπορούσε να νικήσει πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ και οι Γερμανοί το κατάλαβαν πολύ καλά. Εχοντας πάρει τον αέρα της Λεβερκούζεν (πρωτοπόρου στην Μπουντεσλίγκα και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν) από το πρώτο ματς και το μυθικό 4-4, η Ενωση μπήκε δυνατά στο γήπεδο. Τα γκολ των Νάβας (από υπέροχο συνδυασμό με Κασάπη και Τσιάρτα που έκρυψαν τη μπάλα) και Τσιάρτα (με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ) ολοκλήρωσαν τη διαδικασία και έφεραν την τεράστια πρόκριση στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X