Την Τρίτη το "αντίο" στον Κώστα Φουρνάρο

Την Τρίτη το "αντίο" στον Κώστα Φουρνάρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη τόσο στους οικείους του, όσο και στον κόσμο της Δικεφάλου. Ο Κώστας Φουρνάρος ήταν ένας αγνός, αλλά και ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπούσε την ΑΕΚ σαν τη ζωή του. Πριν την έναρξη του αγώνα με την Καλλονή η ΠΑΕ τίμησε τη μνήμη του, με τους φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ να χαρίζουν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα, αν και όσοι τον ήξεραν, γνωρίζουν καλά ότι σε κάθε αγώνα της ομάδας, αυτός θα είναι εκεί, στη θέση του. Να αγωνιά για το καλό της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Το τελευταίο “αντίο” στον σπουδαίο Κώστα Φουρνάρο θα πουν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης (8/12) στο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Η οικογένειά του μάλιστα απευθύνει έκκληση ώστε αντί στεφάνων, να διατεθούν χρήματα στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X