Το δεύτερο…χειρουργείο προβληματίζει

Ορθια η «Βασίλισσα» με σούπερ Λουκά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το ξεκίνημα της σεζόν, παρά τις αλλεπάλληλες νίκες που έφεραν την ΑΕΚ στο 7-0 με ένα εντυπωσιακό σερί, ήταν φανερό για τους γνωρίζοντες πως υπήρχαν ζητήματα. Η νέα εποχή που ώθησε τη «Βασίλισσα» ο Αγγελόπουλος απειλεί να αλλάξει το στάτους που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό μπάσκετ και ενοχλεί πολλούς. Γι’ αυτό και τώρα που τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν, έβαλαν σε εφαρμογή τα μεγάλα μέσα.
Πρώτα ήταν ο Αναστόπουλος με μια εχθρικότητα διαιτησία στο ματς με τον Αρη. Μπορεί στην ΑΕΚ να μη θέλησαν να σηκώσουν το θέμα και αρκέστηκαν στην ανάλυση των λαθών, αλλά ήταν σαφές πως η διαιτησία ήταν καταδικαστική. Και χθες, πήρε σειρά ο Χριστοδούλου, για να βρει ιδανικό ταίρι στο φινάλε από τον Θεονά. Η διαιτησία στο ΣΕΦ ήταν «χειρουργική» και οδήγησε την ΑΕΚ στην ήττα, όσο και αν κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται.
Όταν οι δύο Αμερικανοί της ομάδας είναι χρεωμένοι με τρία και τέσσερα φάουλ από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν η ΑΕΚ φορτώνεται και την ίδια στιγμή στην άμυνα-κατς που παίζει ο Ολυμπιακός – στα όρια του φάουλ όπως λένε και οι μπασκετικοί – δεν καταλογίζεται τίποτε, δεν μπορεί να υπάρξει παιχνίδι. Ακόμα και τεχνική ποινή χρέωσαν στον Σάκοτα στο φινάλε, την ώρα που χαριτολογούσε με τον Αθηναίου! Απίστευτα πράγματα, δεύτερο μήνυμα σε λίγες ημέρες που προβληματίζει την ΑΕΚ και έκανε τη διοίκηση να το λάβει σοβαρά υπόψη της για τις μελλοντικές κινήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X