Άλλη ομάδα με Αρμστεντ και Κούπερ

Άλλη ομάδα με Αρμστεντ και Κούπερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς ήταν…αναμενόμενος. Παίκτης τεράστιας κλάσης, που η ΑΕΚ τον αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό και τον έχει κάνει σταρ πρώτης γραμμής, πρώτο σκόρερ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η επιστροφή του σε σούπερ εμφανίσεις ήταν ένα από τα θετικά του χθεσινού ντέρμπι. Το άλλο αφορά τις υψηλότατες προσδοκίες που δημιούργησαν με την εικόνα τους οι Αρμστεντ και Κούπερ.
Ο Αρμστεντ έδειξε με το…καλησπέρα, πως αποτελεί λαχείο για την ΑΕΚ και ήταν απόλυτα δικαιολογημένη η εμμονή από πέρυσι στην απόκτηση του. Εξαιρετικός σουτέρ, σούπερ στη διείσδυση, αν και φορτώθηκε με φάουλ από νωρίς μπήκε σε όλες τις φάσεις και έδινε ρυθμό στην ομάδα. Είναι φανερό πως μόλις ενταχθεί στο σύνολο, θα είναι ακόμα πιο χρήσιμος για τα σχέδια της ΑΕΚ.
Για τον Κούπερ, δεν υπάρχουν και πολλές αμφιβολίες. Παρά την αναταραχή και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, επηρεάζοντας βέβαια και τον παίκτη, ο Αμερικανός έδειξε την ποιότητα του. «Θάνατος» στα μακρινά σουτ, με δυνατότητα να πασάρει – έστω και αν δεν βγήκε πολλές φορές στο παρκέ – και να απειλήσει από κοντά. Είναι θέμα χρόνου να λυθεί και να γίνει ο εγκέφαλος της «Βασίλισσας», με τον Αρμστεντ περισσότερο σε θέση «2».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X