Σχήμα... έκπληξη

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δοκιμή ο Γκας Πογιέτ δεν έκανε καμία μέσα στην εβδομάδα. Ούτε στην τελευταία προπόνηση. Άλλωστε είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν είναι μέσα στις συνήθειες τους. Επίσης ο Πογιέτ δεν ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του χθες την ενδεκάδα, όπως είχε κάνει πριν από το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Επομένως η επιλογή που θα κάνει ο Ουρουγουανός τεχνικός στο σχήμα του σημερινού παιχνιδιού με την Καλλονή, θα είναι… έκπληξη ακόμα και για τους ποδοσφαιριστές. Ο Πογιέτ θα επιλέξει ανάμεσα στο 4-3-3 των προηγούμενων δυο ματς πρωταθλήματος, αλλά και του συστήματος με δυο φορ που έπαιξε την προηγούμενη Τετάρτη στο κύπελλο.

Ουσιαστικά ο Ουρουγουανός θα αποφασίσει αν θα πάει με πιο δουλεμένο και δοκιμασμένο σχήμα, που του έδωσε τις νίκες με Πανθρακικό και Παναιτωλικό, ή θα επεκτείνει την δοκιμή του σχήματος με τους δυο επιθετικούς. Πάντως ακόμα και αν ο Πογιέτ επιλέξει τελικά να διατηρήσει το 4-3-3, θα χρειαστεί να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μπαρμπόσα, πιθανότατα με τον σούπερ φορμαρισμένο Πλατέλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X