Τον «εκτέλεσαν» και αυτός είπε «είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετιας»

Τον «εκτέλεσαν» και αυτός είπε «είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετιας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι «μαϊμού», κέρδισε με 4-3 τον Πανθρακικό και οι άνθρωποι του Πανθρακικού φωνάζουν για τον διαιτητή Καλογερόπουλο.

Οχι όμως και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο προπονητής τον οποίο έστειλε… συστημένο και πληρωμένο ο Ολυμπιακός στον Πανιώνιο, πριν λίγες ημέρες όταν η ΑΕΚ τον κέρδισε καθαρά και δίκαια ξεστόμισε «Ο Πανθρακικός είναι η μεγάλη ομάδα, όχι η ΑΕΚ». Σήμερα με την «εκτέλεση» του Πανθρακικού με το ανύπαρκτο πέναλτι στο 1-1, ο «Ελε» ήταν… αλλού. Και μίλησε για τον «καλύτερο Ολυμπιακό της 20ετιας».

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν σχολίασε την καθοριστική φάση που επηρέασε το παιχνίδι, όταν και ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο πέναλτι, τονίζοντας πως ο φετινός Ολυμπιακός, είναι ο καλύτερος της τελευταίας 20ετίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στην κάμερα της «Nova»:

«Σήμερα βάλαμε τρια γκολ, όπως ακριβώς και με τον ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος της τελευταίας 20ετίας. Σταθήκαμε στο ματς με αξιοπρέπεια και έπαιξαν και παιδιά από την Κ-20 εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όλοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X