Όλοι μαζί και οι φορμαρισμένοι χώρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκεί που έδειχναν πως απλώς δεν μπορούν τα παλικάρια, νάτα πετιόνται. Το καμάρι της λεβεντογέννας είδε σωστά τη νίκη της Γιουβέντους, ενώ ο γίγας της Ηλιούπολης πήρε πρέφα πως κάποια στιγμή η Γαλατασαράι θα ξεσπάσει. Ακόμα και ο ουραγός που δεν έπιανε ούτε ψητό κοτόπουλο, πλήρωσε καλά με τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα. Όσο για τους φορμαρισμένους της εβδομάδας, βράστε τα. Ο Καπίρης πήγε στην Ιαπωνία και έκανε χαρακίρι και ο Τσίλης περίμενε πως θα σκοντάψει ξανά η Παρί. Σήμερα έχει πλούσιο μενού και καλές αποδόσεις από την interwetten. Παρακαλώ περάστε

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΤΟΡΙΝΟ – ΡΟΜΑ GOAL – GOAL (1,85)
Ας επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο και τα μεγάλα πρωταθλήματα. Η Ρόμα πάει στο Τορίνο για να παίξει με την ομώνυμη ομάδα και παρά τα προβλήματα που έχει εκτιμώ πως θα δεχθεί, αλλά και θα βάλει γκολ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ Π. – ΠΑΟΚ Over 142,5 (1,70)
Ενισχυμένος με έναν εξαιρετικό γκαρντ, τον Ντίλαρντ ο Απόλλωνας έχει μεγαλύτερη ποικιλία πλέον στο επιθετικό κομμάτι. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας για τον ΠΑΟΚ, ενώ το σκορ μπορεί να πάει ψηλά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ 1 (1.60)

Οι Αρκάδες είναι σε καλό μομέντουμ και εντός έδρας έχουν τον… τρόπο τους σε ματς που είναι στα μέτρα τους. Νομίζω θα παίξει ρόλο και θα κερδίσουν το αδύναμο εκτός έδρας Λαύριο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1Χ (2,55)

Έσπασε το σερί μας η Παρί χθες, αλλά δεν πτοούμαστε. Υπερβολικές οι αποδόσεις υπέρ της Μπάγερν, απέναντι στην φορμαρισμένη Γκλάντμπαχ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΞΑΝΘΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 (1,95)

Εύκολα ή δύσκολα η Ξάνθη βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα ματς στην έδρα της κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Πολύ καλή και η απόδοση της Interwetten.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 51,9
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 37,69
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 30,07
4. ΤΣΙΛΗΣ 21,35
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 19,47

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X