Πάει στο Υπουργείο για να ...τελειώνει

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να τελειώνουν μια και καλή με όλες τις ενστάσεις που έχουν εκφραστεί από την πλευρά του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας θέλουν οι άνθρωποι της “Δικέφαλος 1924” στη συνάντηση που θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Τρίτης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στο σχετικό έγγραφο που έχουν παραλάβει οι άνθρωποι της ΑΕΚ με υπογραφή του Παναγιώτη Σκουρλέτη, σημειώνεται ότι “θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής”.

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, από τη συνάντηση που έγινε στον ίδιο χώρο την προηγούμενη εβδομάδα, το ραντεβού ανανεώθηκε για την προσεχή Τρίτη προγραμματίστηκε για να δοθούν οι απαραίτητες επεξηγήσεις απ’ την πλευρά της “Δικέφαλος 1924” και της “Dimand”, έτσι ώστε να μη χαθεί κι άλλος χρόνος που να αφορά στην έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X