Ένα μπλοκάκι γεμάτο... ερωτηματικά

Τρέλανε τους όλους προπονητάρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς για κάθε προπονητή είναι ευτυχία να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Αλλά μια τέτοιου είδους πληρότητα, φέρνει και “πονοκεφάλους” ως προς τις επιλογές. Και όταν μάλιστα σ’ αυτή την διαδικασία επιλογών εκτός από πρόσωπα μπαίνει ακόμα και το σύστημα, τότε οι “πονοκέφαλοι” γίνονται ακόμα πιο έντονοι και πιο πολλοί. Σ’ αυτή την κατάσταση βρίσκεται ο Γκας Πογιέτ. Είναι ίσως η πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ, που ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει τόσο πολλά ερωτηματικά στο αγωνιστικό του πλάνο, δυο μέρες πριν από παιχνίδι.

Εν αρχή ως προς το σχήμα. Ο Πογιέτ στα δυο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, εφάρμοσε το 4-3-3. Όμως στο παιχνίδι κυπέλλου, δοκίμασε ένα σχήμα με δυο επιθετικούς. Επομένως δίπλα στο σύστημα του κυριακάτικου παιχνιδιού με την Καλλονή, μπαίνει ερωτηματικό. Όπως φυσικά μπαίνει ερωτηματικό και ως προς τα πρόσωπα. Διότι πλέον υπάρχουν πολλοί παίκτες που κτυπούν την πόρτα της βασικής ενδεκάδας. Ο Ράφικ Τζεμπούρ έδειξε την Τετάρτη στο κύπελλο πως είναι έτοιμος για ολόκληρο 90άλεπτο. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έδειξε πως είναι σε φουλ φόρμα, σκοράροντας για δυο συνεχόμενα ματς. Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε και είναι πλέον “τούρμπο”. Και ακόμα και ο Ρόναλντ Βάργκας, που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών, φωνάζει “παρών”.

Την ίδια στιγμή βεβαίως, που το σχήμα χωρίς κανέναν απ’ όλους αυτούς, κέρδισε δυο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Επομένως ο Πογιέτ γενικώς έχει… ζόρια ως προς τις επιλογές και γι αυτό και 48 ώρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού με την Καλλονή, το μπλοκάκι με το πλάνο, είναι γεμάτο ερωτηματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X