Σε κοινή πορεία ΑΕΚ και Κοντονής

Σε κοινή πορεία ΑΕΚ και Κοντονής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αποτέλεσε τον βασικό πυρήνα της κουβέντας που είχαν την Τετάρτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Σταύρος Κοντονής. Το ραντεβού είχε κλειστεί εδώ και μέρες, καθώς στην Ενωση έκριναν πως έπρεπε να υπάρξει μία νέα περίοδος στις σχέσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Και είναι σημαντικό, πως στο φινάλε της κουβέντας φαίνεται πως η ΑΕΚ και ο Κοντονής βρίσκονται ξανά σε κοινή πορεία.
Ο Κοντονής επιβεβαίωσε στο περιθώριο της κουβέντας τις πάγιες θέσεις του για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για ξεκαθάρισμα κάθε βρώμικου κυκλώματος, κάθε εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου και το δεσμεύει. Και αυτή η σταθερή στάση, αυτή η επαναδιατύπωση κάποιων βασικών θεμάτων, άρει τα παράπονα που εξέφραζε πρόσφατα η ΑΕΚ για τη στάση του Υπουργού.
Οσον αφορά το θέμα του γηπέδου, ο Κοντονής επανέλαβε τη σταθερή και απαρέγκλιτη θέση του υπέρ της κατασκευής. Είναι σαφές πως στο επίπεδο που βρίσκεται η «Αγιά Σοφιά», δεν βρίσκεται στην αρμοδιότητα του Κοντονή. Ωστόσο, η συμβολή του μπορεί να είναι σημαντικά σε εσωκομματικό επίπεδο, ώστε να καμφθούν και οι τελευταίες φωνές αντίδρασης και η ΑΕΚ να προχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X