Ανησυχία για τη διαιτησία

Ανησυχία για τη διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μηνύματα που έλαβαν στην ΑΕΚ από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Αρη, αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια, έστω και αν δεν στοίχισαν σε νίκες, κρίνονται άκρως ανησυχητικά. Στην Ενωση αντιλαμβάνονται πως η πορεία της ομάδας την θέτει αυτόματα στο στόχαστρο του μπασκετικού συστήματος, που επί χρόνια έχει πράσινη ή κόκκινη απόχρωση (και ενίοτε ευνοεί και τους ευνοούμενους της Θεσσαλονίκης).

Στην ΑΕΚ έχουν δημοσιοποιήσει την έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία, ειδικά του Αναστόπουλου. Πρόκειται για διαιτητή που όπου έχει βρεθεί απέναντι στην Ενωση έχει σχεδόν προσβλητική συμπεριφορά, έχοντας δώσει τεχνική ποινή ακόμα και για…σταυροκόπημα. Αλλά στο ματς με τον Αρη, με χειρουργικό τρόπο κατάφερε να εκνευρίσει βασικά ατού της ΑΕΚ (κυρίως τον Λουκά) και να εξολοθρεύσει τον Κάρτερ που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας.

Τώρα η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις πλέον ευνοημένες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει καταφέρει να κερδίσει το πάνω χέρι στις εξελίξεις και ελέγχει τα πράγματα. Στην Ενωση ελπίζουν πως δεν θα έχουν ζητήματα και θα επιχειρήσουν να διαμηνύσουν στις αρμόδιες επιτροπές, πως δεν πρόκειται να ανεχθούν καταστάσεις που δεν θα σέβονται την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X