Εξάρα με μπαλάρα και δύο φορ

Εξάρα με μπαλάρα και δύο φορ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου σφράγισε χθες η ΑΕΚ, συντρίβοντας με 6-0 τον Πανελευσινιακό. Ωστόσο, το πιο σημαντικό για την Ενωση είναι πως έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, με ωραίους συνδυασμούς και ελκυστικό θέαμα – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο – δοκιμάζοντας με επιτυχία να αγωνιστεί πιο επιθετικά, χρησιμοποιώντας δύο φορ (όπως είχε προαναγγείλει ο Πογιέτ). Με τον Τζεμπούρ σε μεγάλα κέφια, τον Μπουονανότε να κάνει μαγικά και τους Πλατέλλα, Γιόχανσον να είναι σούπερ, η ΑΕΚ κεντούσε μεσοεπιθετικά και έκανε ό,τι ήθελε τους αδύναμους Ελευσίνιους.

Ο Πογιέτ ξεκίνησε με δύο επιθετικούς. Η διάταξη ήταν 4-1-3-2, αν και όταν η ΑΕΚ αμυνόταν έδειχνε να μετατρέπεται σε 4-3-3. Όταν οι παίκτες έχουν κέφια, τα συστήματα έχουν ελάχιστη σημασία. Οπερ και εγένετο, με την Ενωση να σφυροκοπεί την ομάδα του Δημόπουλου (γραφική φιγούρα, με τζιν μπουφάν και παντελόνι!) και φαινόταν πως θα έκανε πάρτι. Μόλις στο 8’, ο Πλατέλλας πήρε το ριμπάουντ από φάση διαρκείας έξω από την περιοχή και με αριστερό κεραυνό άνοιξε το σκορ.

Η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, έβαζε πολλούς παίκτες μέσα στην περιοχή του αντιπάλου και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει ξανά. Το έκανε πριν βγει το ημίωρο (στο 27’), όταν ο Γιόχανσον έκανε μαγικά μέσα στην περιοχή του Μανιάτη και με πλασέ έκανε το 2-0. Και αφού το έκανε ο Σουηδός, φανταστείτε τι μπορούσε να κάνει ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο «μικρός» μάγος, με ένα γκολ που θύμιζε Μέσι, πέρασε τη μισή ομάδα της Ελευσίνας και τριπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ (29’). Η ΑΕΚ συνέχισε σε φρενήρη ρυθμό και σκόραρε εκ νέου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με αριστερή βολίδα του Σοϊλέδη και αφού η μπάλα άλλαξε πορεία κοντράροντας σε αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Πογιέτ έκαναν σε αρκετές περιπτώσεις κατάχρηση ατομικής προσπάθειας, ενώ άλλοι έδειξαν διάθεση να μη διαλύσουν τον αντίπαλο. Ετσι, για μεγάλο διάστημα δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις μέχρι τα τελευταία λεπτά. Για τέσσερα λεπτά οι «κιτρινόμαυροι» πάτησαν γκάζι και σκόραραν δύο φορές, πρώτα με κοντινό πλασέ του Αραβίδη (78’) και έπειτα με όμορφη λόμπα του Μπουονανότε από ασίστ του Αραβίδη (81’).

ΑΕΚ (Γ. Πογιέτ, 4-1-3-2): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (32′ Σβάρνας), Σοϊλέδης, Πλατέλλας (67′ Κρισάντους), Κορδέρο, Γιόχανσον (46′ Φαγιέ), Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος, 4-2-3-1): Μανιάτης, Ταμπάκης (60′ Νικολάου), Κακάρας, Λίτσος, Τσολακίδης, Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Παληγεώργος (52′ Κασνέτσης), Πουρνός, Μπλάνκο, Ναούμ (70′ Γιαννιτσάνης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X