Κούπερ και Άρμστεντ "δένονται" με την ομάδα

Κούπερ και Άρμστεντ "δένονται" με την ομάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αλλάζει και είναι κοντά στο να πάρει την τελική της μορφή για την τρέχουσα σεζόν. Ο Ντι Τζέι Κούπερ πήρε την πρώτη αγωνιστική γεύση εναντίον του Αρη και θα ακολουθήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η… σειρά του Μάλκολμ Άρμστεντ που θα ντεμπουτάρει με τα κιτρινόμαυρα.

Προφανώς οι δύο πόιντ γκαρντ θα χρειαστούν λίγες μέρες προσαρμογής στο τακτικό κομμάτι της ομάδας και δεν πρέπει να υπάρχει πίεση για άμεση απόδοση σε υψηλό επίπεδο. Ωστόσο είναι δεδομένο πως πλέον η ΑΕΚ αλλάζει ριζικά την περιφέρεια της και σταδιακά θα πρέπει να περιμένουμε σημαντική βελτίωση.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα καλείται να βάλει τους δύο Αμερικανούς στο “κλίμα” της ομάδας όσο γίνεται περισσότερο μέχρι την Κυριακή και από εκεί και πέρα θα φανεί πόσο μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα και να διαφοροποιήσουν το παιχνίδι της απέναντι στον Ολυμπιακό (Κυριακή, 19:00).

Μετά τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ θα πάει στο Ισραήλ για τον… τελικό με τη Χάποελ (9/12) με Κατσίβελη, Παπαντωνίου και… λίγο Σκραμπ, ενώ το επόμενο παιχνίδι στην Ελλάδα είναι στις 19 Δεκεμβρίου με το Ρέθυμνο. Μέχρι τότε οι δύο Αμερικάνοι θα έχουν αρκετό χρόνο για να δουλέψουν με την ομάδα και να αποκτήσουν συνοχή με τους υπόλοιπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X