"Η ΑΕΚ κινδυνεύει από λάθη παλαιότερων διοικήσεων"

Η ΑΕΚ πήρε μια σημαντική νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα. Η Μαρία Λαμπρινίδου πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα να φτάσει σε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Η αρχηγός του “Δικεφάλου” μίλησε στη σελίδα της ομάδας στο facebook για τη νίκη επί του Αίαντα, για την εικόνα της ΑΕΚ, για την αποχώρηση της Καββαθά αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα.

-Δεύτερο τρίποντο μετά την πρεμιέρα τι σημαίνει για την ομάδα;

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα, παραμένουμε 6ες στη βαθμολογία αλλά στις θέσεις 3-6 υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός. Ο 3ος έχει 2 βαθμούς διαφορά από μας. Πέρα από τους 3 βαθμούς όμως επιστρέψαμε στις νίκες μετά από 5 ματς μαζί με τα ευρωπαϊκά.

-Αγχωθήκατε ότι μπορεί να πήγαινε πάλι σε τάι μπρέικ;

Δεδομένου του πρόσφατου παρελθόντος, ναι υπήρχε μια απογοήτευση θα έλεγα περισσότερο, κ ενα γιατί. Αλλά διεκδικήσαμε αυτό που μας αξίζει κ δείξαμε θέληση να φέρουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα.

– Οι νίκες θα σας δώσουν και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο;

Φυσικά. Η αυτοπεποίθηση και η καλή ψυχολογία χτίζονται, έχουμε ανάγκη να πιαστούμε από κάπου για να κάνουμε και παραπάνω στη συνέχεια.

-Πόσο σας έχουν επηρεάσει ότι ακούτε σχετικά με τα πρόστιμα και την CEV;

Δυστυχώς το τμήμα κινδυνεύει από λάθη, ολιγωρία κ μη επαγγελματισμό ανθρώπων που ανέλαβαν την ομάδα στο παρελθόν και είναι πραγματικά κρίμα! Εμείς κάνουμε τα πάντα για να κρατάμε την ΑΕΚ ψηλά.

-Έρχεσαι από εξωτερικό με μεγάλη εμπειρία και πολλές παραστάσεις. Πως βλέπεις τα πράγματα στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ ;

Στην Ιταλία το βόλεϊ είναι θέαμα, τόσο λόγω επιπέδου όσο και λόγω διοργάνωσης, γηπέδων και ατμόσφαιρας. Οι Κυριακές είναι γιορτή. Στην Ελλάδα είμαστε μακριά από αυτό, όμως υπάρχουν ομάδες που κάνουν αξιόλογη προσπάθεια να βελτιώσουν την εικόνα. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με κόσμο πιστό στο πλάι της δεν έχει γήπεδο, αυτό είναι ένα πρόβλημα. Μια επαγγελματική ομάδα πρέπει να χει χώρο να κάνει όση προπόνηση θέλει και ένα γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενεί τον κόσμο της, και κατ’ επέκταση οι αθλήτριες να νοιώθουν αθλήτριες! Το σχολικό γήπεδο που παίζουμε είναι απογοητευτικό για μια τέτοια ομάδα.

-Σας έχει αγχώσει η πίεση που υπάρχει γύρω από την ομάδα;

Πιο πολύ μας έχουν αγχώσει τα άσχημα αποτελέσματα. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, τον έχουμε ανάγκη! Καμιά φορά είναι ευχή και κατάρα να αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, κρίνεσαι αυστηρά και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες! Ξέρουμε πολύ καλά ποιο σύλλογο αντιπροσωπεύουμε! Νομίζω λειτουργεί θετικά και οι νεαρότερες ωριμάζουν πιο γρήγορα..

-Θεωρείς πως η ομάδα μπορεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και να βρίσκεται μέσα στην τετράδα στο τέλος της κανονικής διάρκειας;

Η ομάδα μπορεί να βρίσκεται στην 4αδα, το πιστεύω ξεκάθαρα, και θα παλέψει κάθε ματς για να το καταφέρει. Έχουμε προσδοκίες από τους εαυτούς μας κ θέλουμε η ΑΕΚ να ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα.

-Πως διαχειριστήκατε σαν ομάδα την ξαφνική αποχώρηση της Καββαθά;

Η απουσία της ´Άννας είναι αισθητή αγωνιστικά παρόλο που η Αριστέα ανταποκρίνεται επάξια. Αλλά και σε διαπροσωπικό επίπεδο, ξεκινήσαμε κάτι με την Άννα και όλες θέλουμε να το ολοκληρώσουμε με επιτυχία μαζί της. Ελπίζω σε μια λύση! Αλλά όπως και να χει οι υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν και πάμε παρακάτω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X