Ο άθλος του Ζαχαριάδη

Ο άθλος του Ζαχαριάδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν λίγες ημέρες διεξήχθη ο 1ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος, Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα, 490 χλμ., ένας αγώνας με ιστορικές μνήμες και ιδιαίτερο συμβολισμό.

Στον διεθνή αυτό αγώνα που διεξήχθη για πρώτη φορά και είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως, συμμετείχε και ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων της ΑΕΚ Γεώργιος Ζαχαριάδης, ο οποίος τερμάτισε 2ος στη γενική κατάταξη και 1ος Έλληνας, με χρόνο 83 ώρες και 55 λεπτά, μετά τον Ιταλό BONFIGLIO Marco. Ο δρομέας της ΑΕΚ θεωρείται πλέον ο 1ος Έλληνας που έτρεξε και τερμάτισε επίσημα και χρονομετρημένα την Ιστορική διαδρομή, την οποία τερμάτισαν άλλοι 11 δρομείς, έλληνες και ξένοι από τους 30 περίπου που ξεκίνησαν.

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης, πέρσι, στα πλαίσια του αγώνα 32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, μετά τον τερματισμό του στην Σπάρτη, επέστρεψε στην Αθήνα με δική του πρωτοβουλία (εκτός αγώνα και συναγωνισμού), σε 85 ώρες και 30 λεπτά, υπό την επίβλεψη της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως ο Τάκης Σκουλής το 1992 που άνοιξε τον δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X