Ευκαιρίες και ρυθμός

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκας Πογιέτ για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ, έχει να διαχειριστεί ένα πρόγραμμα με συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πρόγραμμα πάντως μάλλον βατό, καθώς η Ένωση μπορεί να έχει τρια ματς (το ένα το έδωσε την Κυριακή) μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, αλλά και τα τρια είναι στο ΟΑΚΑ και το ένα (αυτό το κυπέλλου) είναι με ομάδα Β’ εθνικής. Πάντως για τον Πογέτ είναι μια καλή ευκαιρία, ειδικά το αυριανό ματς με τον Πανελευσινιακό και να δώσει ρυθμό στο νέο σύστημα αλλά ακόμα και σε παίκτες, αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν τους έχει δει καθόλου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ξέρει πως το νέο σχήμα και το νέο αγωνιστικό μοντέλο της ΑΕΚ θέλει χρόνο προκειμένου να αρχίσει να ρολάρει. Άλλωστε φάνηκε και στο ματς με τον Παναιτωλικό, πως η ομάδα λειτούργησε καλύτερα στο γήπεδο σε σχέση με το παιχνίδι στην Κομοτηνή. Και ο Πογιέτ περιμένει σε κάθε ματς και μεγαλύτερη βελτίωση. Αλλά αυτό περνά και μέσα από τα αγωνιστικά λεπτά. Επίσης ρυθμό θέλουν και παίκτες όπως ο Ράφικ Τζεμπούρ. Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Αλγερινού επιθετικού στο ματς με τον Παναιτωλικό. Αλλά έδειξε πως έχει ανάγκη να βάλει παιχνίδια στα πόδια του. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Μπακάκη που τώρα θα επιστρέψει για πρώτη φορά μετά από τραυματισμό.

Επίσης το αυριανό ματς είναι για τον Πογιέτ και μια ευκαιρία να δει εν δράσει κάποιους παίκτες, που μέχρι τώρα δεν έχουν παίξει. Όπως για παράδειγμα τον Γιάννη Ανέστη κάτω από τα δοκάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X