Ο πενηντάρης και οι… ομορφάντρες (VIDEO)

Ο πενηντάρης και οι… ομορφάντρες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πενηντάρης, είναι ένας νέος της εποχής. Κοτσονάτος, ενθουσιώδης, με τον Κύζα σύμμαχο να τον ξεμπλοκάρει και τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη να ξεπερνά τα ρεκόρ του Μπούκοβι, του Μουρίνιο, της Αλ Ιτιχάντ και όλης της υφηλίου. Ναι Νίκο Καπίρη, ναι παικταρά μας, μόνο εσύ κατάφερες να πενταπλασιάσεις την κάβα σου και να στείλεις όλο τον κόσμο στο ταμείο. Από κοντά και το καμάρι των σουβλακιών της Λιβαδειάς, το πρωτοπαλίκαρο του Κομπότη, ο Μανωλιός από την Κρήτη. Και από κοντά, ο φίλος του Γιόχανσον, το καϊνάρι της Ηλιούπολης, ο γίγας Καπετανάκος. Τα δυο κουμπαράκια τα λιμά, άνευ σχολιασμού. Σήμερα πάντως, η Interwetten δίνει τρελές αποδόσεις στη μη ήττα της Καλλονής και όλοι αποφάσισαν να γίνουν…καλλονοί για πάρτη της. Δείτε και θα καταλάβετε.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΟΚ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (2,20)
Ο ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο και το πιο σημαντικό είναι ότι τα περισσότερα προβλήματα είναι εσωτερικά. Η ψυχολογία είναι στο ναδίρ και την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο για νέα ήττα. Πολύ καλή η απόδοση της Interwetten στη διπλή ευκαιρία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΟΚ 1Χ (ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ) 2,20
Στη Λέσβο μονομαχούν δύο ομάδες που έχουν ξεχάσει πως είναι να νικούν. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πέρασε τα δύο προηγούμενα χρόνια από την έδρα της Καλλονής, αλλά η διπλή ευκαιρία του 1Χ είναι ιδιαίτερα δελεαστική.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ 1Χ διπλή (2.20)
Ο ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Θα ποντάρουμε στην… κάψα της Καλλονής να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει πλάνο στο γήπεδο και δεν θα έχει και τον Μπερμπάτοφ, αλλά μπόλικη μουρμούρα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ 1 (2,40)
Στο 85′ και με αυτογκολ χάσαμε χθες το διπλό της Σάλκε με 4,20. Πάμε σήμερα σ’ έναν σχετικά καλοπληρωμένο άσο από την Β’ Ολλανδίας.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ Σκορ 3-0 (7,00)
Πείτε το προαίσθημα, πείτε το έμπνευση. Η σούπερ ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς θεωρώ πως μπορεί να φτάσει σε μια άνετη νίκη επί της Μπελενένσες του Ρικάρντο Σα Πίντο. Το over 2,5 είναι στο 1,60, δείγμα ότι οι μπουκ περιμένουν γκολ, αλλά πιστεύω ότι η Σπόρτινγκ μπορεί να φτάσει μόνη της σε αυτό. Σκορ 3-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 51,05
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 35,94
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 29,77
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 18,17
5. ΤΣΙΛΗΣ 15,25

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X