"Η ΑΕΚ είναι πρωταγωνίστρια" (VIDEO)

"Η ΑΕΚ είναι πρωταγωνίστρια" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης συμμετείχε στη σημαντική δράση της Ένωσης σε συνεργασία με το Κ.Υ.Α.Δ.Α. για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αναφερόμενος μάλιστα στην εκδήλωση που έγινε χθες στο Ολυμπιακό στάδιο και θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, υποστήριξε:

“Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στους εμπνευστές αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης. Όπως όλοι γνωρίζουμε το ποδόσφαιρο έχει κατηγορηθεί για πάρα πολλά πράγματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μ’ αυτή την ενέργεια δείχνει πέραν της ποδοσφαιρικής του διάστασης και την κοινωνική του διάσταση. Η οικογένεια της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην είναι πρωταγωνίστρια σε τέτοιου είδους ενέργειες, διότι από την ιστορία μας ως προσφυγικό σωματείο, αλλά και από το παρόν μας προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε και να μειώσουμε τις δυσκολίες που έχουν οι συνάνθρωποί μας. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι αυτή είναι απλώς μία από τις εκδηλώσεις που συμμετέχει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Έρχονται κι άλλες οι οποίες θα ανακοινωθούν πριν απ’ τις μέρες των Χριστουγέννων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X