Οργή στην ΑΕΚ για τη διαιτησία και σκληρή αντίδραση

Οργή στην ΑΕΚ για τη διαιτησία και σκληρή αντίδραση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απογοήτευση από την ήττα με τον Αρη ήταν έκδηλη στην ΑΕΚ από το βράδυ του Σαββάτου. Η απώλεια του σερί νικών και του αήττητου στο πρωτάθλημα, η δικαιολογημένη απογοήτευση που προκλήθηκε σε ένα μέρος του κόσμου, η αναταραχή στην ομάδα σε ένα κομβικό σημείο, έφεραν προβληματισμό. Αλλά ουδείς έκλεισε τα μάτια στη χειρουργική διαιτησία των Αναστόπουλου (κυρίως), Πηλοϊδη και Τζαφλέρη, που συνέβαλε καθοριστικά στην «κιτρινόμαυρη» ήττα.
Στην ΑΕΚ υπήρξαν σκέψεις για άμεση διαμαρτυρία, αλλά προτίμησαν να μην εστιάσουν εκεί και να δουν τις άλλες παραμέτρους της ήττας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως στην Ενωση κλείνουν τα μάτια τους. Στη «Βασίλισσα» υπάρχει η – απόλυτα δικαιολογημένη – άποψη, πως υπήρξε στοχευμένη διαιτησία με σκοπό να γκρεμίσει την ομάδα από την κορυφή και να της δημιουργήσει εσωστρέφεια και προβλήματα. Ο Αρης έπαιζε άμυνα με χέρια και πόδια, αλλά τα φάουλ που χρεώνονταν ήταν ελάχιστα. Την ίδια στιγμή, ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ (Κάρτερ), χρεωνόταν με πέντε φάουλ.
Και πολλά ακόμα, διότι αν δει κάποιος ψύχραιμα το παιχνίδι θα διαπιστώσει σωρεία λαθών. Στην ΑΕΚ είναι οργισμένοι με τη διαιτησία, κυρίως του Αναστόπουλου και κάνουν σκέψεις για αίτημα εξαίρεσης του από τους επόμενους αγώνες. Τα λάθη του Αναστόπουλου κατά της ΑΕΚ είναι αλλεπάλληλα. Από το περυσινό ματς με τα Τρίκαλα και την τεχνική ποινή στον Σάκοταν όταν έκανε τον…σταυρό του, μέχρι το αποκορύφωμα του ματς με τον Αρη, όταν είχε αναλάβει τον ρόλο του μπαμπούλα και δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X