Το μοναδικό κέρδος της «Βασίλισσας»

Το μοναδικό κέρδος της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το ξεκίνημα της σεζόν, η ΑΕΚ πόνταρε πολλά στην ποιότητα και την εμπειρία του Μαρκ Κάρτερ. Ο τραυματισμός του στο δάχτυλο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, τον πήγε πολύ πίσω. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο Αμερικανός δείχνει να πηγαίνει ολοένα και καλύτερα. Και το προχθεσινό παιχνίδι, απέδειξε απόλυτα τον νέο ρόλο του Κάρτερ. Ο γκαρντ της «Βασίλισσας» ήταν επί της ουσίας ο μόνος που διασώθηκε από την κακή ημέρα, έπαιξε σχεδόν μόνος του τον Αρη και γι’ αυτό οι διαιτητές τον «καθάρισαν» με πέντε φάουλ.
Ακόμα και από στατιστικής απόψεως, αν ο Κάρτερ δεν ήταν άστοχος στα μακρινά τρίποντα (είχε 0/7) θα έκανε σούπερ εμφάνιση. Ακόμα και έτσι, ήταν η καλύτερη παρουσία του με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς στην στατιστική του καταγράφηκαν 13 πόντοι, με 5/5 βολές,, 4/4 δίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα και έξι κερδισμένα φάουλ.
Οι 13 πόντοι αποτελούν ατομικό ρεκόρ του Κάρτερ για το φετινό Πρωτάθλημα αφού είχε 12 κόντρα στο Λαύριο ενώ με τις τρεις ασίστ, ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του. Τόσες είχε στα παιχνίδια με το Λαύριο και την Καβάλα. Ο Κάρτερ θα είναι πολύ χρήσιμος στα εναπομείναντα ματς του Euro cup ελλείψει του Γουόρεν, αλλά η ΑΕΚ περιμένει πολλά από αυτόν και στο πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X