Ένας μήνας στον πάγκο της ΑΕΚ

«Το ντέρμπι των κόουτς»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 29 Οκτωβρίου, μέσα στο καταμεσήμερο, η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ουρουγουανό προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ μέχρι το καλοκαίρι. Ο νέος προπονητής θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιό του». Είχε προηγηθεί η συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη το ίδιο πρωινό. Ενώ μια ημέρα πριν, ο Πογιέτ είχε έρθει στην Αθήνα και για πρώτη φορά παρακολούθησε στην τηλεόραση την ομάδα που επρόκειτο να αναλάβει. Ήταν το ματς κυπέλλου με την Ξάνθη. Και προφανώς έφερε γούρι. Πάντως η εποχή Πογιέτ στην ΑΕΚ, ξεκίνησε επίσημα πριν από ακριβώς έναν μήνα από σήμερα. Μάλιστα μ’ αυτό το μότο τον είχε υποδεχθεί και η ΠΑΕ. “Η εποχή Πογιέτ ξεκινά”.

Σ’ αυτόν τον έναν μήνα, ο Ουρουγουανός τεχνικός πρόλαβε να αλλάξει ουκ ολίγα. Η ΑΕΚ πλέον παίζει με νέο σχήμα (4-3-3), παίκτες έχουν νέους ρόλους (Μάνταλος και Γιόχανσον είναι πλέον εσωτερικά χαφ, Σιμόες κόφτης, Μπουονανότε αριστερό εξτρέμ) και το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει εντελώς διαφορετικές ασκήσεις (πολλά παιχνίδια με μπάλα). Ακόμα και οι ώρες της δουλειάς στα Σπάτα άλλαξαν και έγιναν επί μονίμου βάσεως πρωινές.

Ο Πογιέτ ζήτησε και κάθισε στον πάγκο για πρώτη φορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα εκτός έδρας, παρόλο που είχε προλάβει να κάνει μόλις δυο προπονήσεις με την ΑΕΚ. Και έκανε ντεμπούτο με λευκή ισοπαλία. Από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στα Σπάτα ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει απαιτήσει αυστηρά πειθαρχία και προσήλωση στην δουλειά με μπάλα, αλλά στην διαρκή κίνηση χωρίς αυτή. Την πρώτη του νίκη την έκανε την προηγούμενη Κυριακή στην Κομοτηνή. Και σήμερα, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός μήνα στον πάγκο της ΑΕΚ, θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X