Πρίφτης: «Χάσαμε την Τετάρτη και… μάθαμε»

Πρίφτης: «Χάσαμε την Τετάρτη και… μάθαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ  «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, για την μετάλλαξη αυτή μέσα σε τρεις μέρες, έπειτα από την… βαριά ήττα από την Μπουντούτσνοστ. Κάναμε πολύ μεγάλη εμφάνιση σήμερα. Η αξία του αντιπάλου, δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είχαμε μια πολύ διδακτική ήττα την Τετάρτη. Μάθαμε κάποια πράγματα. Ήταν από τα ανεξήγητα βράδια. Δεν είχαμε εκεί την συγκέντρωση και την ενέργεια που θα έπρεπε. Σήμερα την είχαμε και για αυτό κερδίσαμε αυτό το δύσκολο ματς.

Υπάρχουν μεγάλες μεταπτώσεις. Είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και για την ΑΕΚ, όταν παίζεις διπλούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα. Θα πρέπει πάντα να βρίσκεις τον τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτές τις μεγάλες μεταπτώσεις. Πρέπει να τελειώσουμε αυτή την πρόσκαιρη χαρά που έχουμε, γιατί σε τρεις μέρες έχουμε ένα παιχνίδι στην με αντίπαλο την Ούνικς Καζάν. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον κόουτς».

Ο Οκάρο Ουάιτ, ανέφερε: «Ήταν δύσκολο ματς σήμερα. Υπήρχε υπέροχη ατμόσφαιρα από τον κόσμο της ΑΕΚ. Εμείς, για αυτές τις στιγμές ζούμε. Δουλεύουμε σαν ομάδα. Είναι λογικό να έχουμε κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοση μας, μέσα στη σεζόν. Την Τετάρτη δεν είχαμε καλό παιχνίδι. Δεν μας βγήκε τίποτα. Σήμερα μας βγήκε. Αυτή ήταν η ουσιαστική διαφορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X